PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Depresyonla savaşmak..

Mehmet
22-12-2011, 08:44 PM
1 yıldır bu durumun içerisindeyim,yaptığım hiçbir şeyden zevk almıyorum,insanlarla pek fazla konuşmak istemiyorum..ilk zamanlarda yemeden içmeden kesilmiştim adeta,uykularım bozulmuştu.Eve gelip yaptığım 2 şey vardı uyumak ve uyumak..Çok sorguladım,araştırdım bunu çözmek için ama nafile. İnsan bu duruma gelince anlıyor belki bazı şeyleri,önceden hiç ilgilenmezdim psikolojiyle. Hayat dolu bir insandım,peki nedir beni bu duruma sokan?
Herkesin yaşadığı kötü şeyler iz bırakır demeyeceğim,çünkü iyi ya da kötü diye bir şey olduğunu sanmıyorum artık. Olaylara bu genellemeleri yapmamızı sağlayan aslında bizim düşüncelerimiz..
Bugün buna karşı savaşmaya karar verdim,sonsuza kadar sürmeyeceğini tabii ki biliyorum.ama bunun süresi de benim elimde!Ve elimden gelen her şeyi yapacağım..Çünkü başka bir şansım olmadığını anladım,evde oturup düşündükçe anlıyorum ki işler daha da kötüye gidiyor..Haftaya spora başlıyorum ilk adım olarak.Siz de karar verin,bu bile insana iyi hissettiriyor:)

ivankov
23-12-2011, 12:12 AM
Psikoloğa gittiniz mi? İlaç kullanıyor musunuz?

Mehmet
23-12-2011, 08:19 PM
Evet gittim..ilaç kullanıyorum ama sadece bununla olacak iş değil,insanın önce kendine yardım etmeyi istemesi lazım..Bunu da yeni yeni istemeye başladım,bu benim burdaki son günüm.Burda kalıp forumu takip etmemin bana yararı olmayacağını anladım.Umarım herkes bir an önce sağlığına kavuşur:)Hoşçakalın...