Orijinalini görmek için tıklayınız : sıkıntı sıkıntı sıkıntı
raskolnikov
20-12-2011, 09:47 PM
aslında bakarsanız göründüğüm gibi değilim.yani dışardan bakınca insanların gördüğü gibi birisi değilim.tüm sıkıntılara göğüs geren,yalnız yaşayan,insanlara karşı soğuk duran ben değilim.aslında ne sıkıntılarla mücadele edebiliyorum ne de hayatla.yalnız yaşamanın ne kadar lanet bir şey olduğunu bilseler keşke.annem ve babam öldükten sonra ayakta durmaya çalışmak abilerimden ve ablamdan destek istemeden onca işin altından kalkmak için didinmek,çabalamak ama işte hiç bir şey eskisi gibi değil bende artık güçlü değilim ya da hiç güçlü olmadım yani uzun lafın kısası artık dayanılmaz bir hal aldı hayat ve yoruldum neredeyse düşeceğim bilmiyorum
iyi geceler.
yorum
20-12-2011, 10:01 PM
Nedir bu sizi bu kadar yoran asıl sorun..Hayatınıza güç verecek hiç bişey mi yok.
Kimene
21-12-2011, 03:22 PM
aslında bakarsanız göründüğüm gibi değilim.yani dışardan bakınca insanların gördüğü gibi birisi değilim.tüm sıkıntılara göğüs geren,yalnız yaşayan,insanlara karşı soğuk duran ben değilim.aslında ne sıkıntılarla mücadele edebiliyorum ne de hayatla.yalnız yaşamanın ne kadar lanet bir şey olduğunu bilseler keşke.annem ve babam öldükten sonra ayakta durmaya çalışmak abilerimden ve ablamdan destek istemeden onca işin altından kalkmak için didinmek,çabalamak ama işte hiç bir şey eskisi gibi değil bende artık güçlü değilim ya da hiç güçlü olmadım yani uzun lafın kısası artık dayanılmaz bir hal aldı hayat ve yoruldum neredeyse düşeceğim bilmiyorum
iyi geceler.
Oldukca duygusal bir ruh halindeyken yazdiginiz kesin bu mesaji..Eminim ki daha sonra okudugunuzda, fikriniz degismis ve ben bu degilim bile demisinizdir muhtemelen...
Yalnizlik, zor olsada guzeldir..Bende ailemden uzakta yasiyorum.Bu benim secimimdi,zor olacagini bile, bile bunu sectim..
Evet, zaman zaman bende zorlaniyor,melankolik bir ruh haline burunuyorum..Ama daha sonra, kimsenin destegi olmadan, birseyleri basara bilmis olmanin hazzini yasiyorum, bu bana kendimi iyi hissettiriyor..
lukakerem
23-12-2011, 12:25 AM
katılıyorum......