Orijinalini görmek için tıklayınız : Garip bi durumdayım..
Bahemoth
19-12-2011, 11:36 PM
Ben foruma yeni üye oldum arkadaslar problemimi sizlerle paylasmak istedim , lise cagındayım gün icerisinde gercekten fazlaca ders görüyorum ve hafta ici asırı derecede yoruluyorum ne ders calısmaya vakit bulabilyorum nede baska biseyler yapmaya hicbiseyden zevk alamıorum hayat cok sıkıcı ve anlamsız gelmeye basladı yersiz yere üzülüyorum , okuldaki ortam beni asırı derecede geriyor hocalar olsun ogrenciler olsun asırı strese giriyorum stres kaynaklı mide yanmalarım oluyor , cogu zaman kendimi yalnız hissediyorum hayatım garip bi hal aldı son zamanlarda..
zivrisinek
19-12-2011, 11:38 PM
Yapmaktan hoşlandığı şeyleri yazabilirmisin?
Bahemoth
19-12-2011, 11:41 PM
film izlemekten hoslanırım sabahları dısarı cıkıp cay icmekten birileriyle özellikle sabah vakitlerinde vakit gecirmekten hoslanırım . bunun dısında cogu zaman köşeye cekilip saatlerce düşünmekten hoslanırım :)
zivrisinek
20-12-2011, 12:09 AM
O çay içtiğin arkadaşlarınla okul dışındayken oturup film izleme şansın varmı?
Arnej
20-12-2011, 04:00 AM
Ben foruma yeni üye oldum arkadaslar problemimi sizlerle paylasmak istedim , lise cagındayım gün icerisinde gercekten fazlaca ders görüyorum ve hafta ici asırı derecede yoruluyorum ne ders calısmaya vakit bulabilyorum nede baska biseyler yapmaya hicbiseyden zevk alamıorum hayat cok sıkıcı ve anlamsız gelmeye basladı yersiz yere üzülüyorum , okuldaki ortam beni asırı derecede geriyor hocalar olsun ogrenciler olsun asırı strese giriyorum stres kaynaklı mide yanmalarım oluyor , cogu zaman kendimi yalnız hissediyorum hayatım garip bi hal aldı son zamanlarda..
Geçer geçer merak etme , güçlü olursan ve amaçlarını,hedeflerini bilirsen şayet . altında psikolojik bozukluk arama .
Kimene
20-12-2011, 02:49 PM
film izlemekten hoslanırım sabahları dısarı cıkıp cay icmekten birileriyle özellikle sabah vakitlerinde vakit gecirmekten hoslanırım . bunun dısında cogu zaman köşeye cekilip saatlerce düşünmekten hoslanırım :)
Hayattan zevk almiyorum deme.Bak sana kendini iyi hissettiren aktiviteler var.Egerki depresif bir ruh halinde olsaydin, sana hic birsey zevk vermezdi.Sanirim, dersler, okul, gelecek kaygisi ve ustunede birde ergenlik sorunlari eklenince biraz bunalmisin..
yorum
20-12-2011, 02:54 PM
Kız arkadaşın yok mu, farklı bişeyler yapman gerekiyor demekki monotonluğun verdiği sıkıntılar bunlar.