Orijinalini görmek için tıklayınız : Ah takıntıı ..
TozLu
11-12-2011, 07:25 PM
bende okb yim şiddettlii.. bende öyle bir söyleme takıntısı varkiii.. belirli bişeyleri sölemek zorundaymış gibi hissediyorum kendimi bu takıntı pek ünlü değildir bilmeyenler için yardımcı olaym ..bişey aklınıza takılır bunu belirli bi kişiye sölemek zorunda gibi hissedersiniz ama yakın hissettiğiniz kişiye karşı yani bende öyle oluor :)
Mehmet
11-12-2011, 07:49 PM
Böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum?Ne zamandır var,kendi kendine evham yapıyor olmayasın ;)
TozLu
11-12-2011, 07:54 PM
ben birsürü nette araştırdım bu olayı 1 net sitesinde gördüm sadece belirli şeyleri söyleme takıntısı yazıordu
ve doktorumada söledim herhangi bi tepkisi olmadı :)
Mehmet
11-12-2011, 08:01 PM
Bu konular üzerine çok fazla araştırma yapmamanı öneririm.
Kafanı daha fazla karıştırma,çok bilmek iyi değil:)hele ki obsesif insanlarda,olmayan şeyleri oldurursunuz artık.Ama burda sana yardımcı olacak çok arkadaşım var,umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.Geçmiş olsun...
TozLu
11-12-2011, 08:09 PM
çok teşekkür ederim ..yardımcı olacak arkadaşlarım ve yardımcı olacağım arkadaşlarımın olduğunu bildiğim için kaydoldum :)
9 ŞUBAT
12-12-2011, 04:20 PM
Birine söylemek istedigin şeyi söylememek için elinden geldigince kendini zorla dayanabildigin kadar dayanmaya çalış ,böylece zamanla bu takıntıyı aşabilirsin ,ama bu konuda kararlı olman şart .
TozLu
12-12-2011, 05:28 PM
şöyle ben kıskançlık konularında çok titizimdir..örneğin:bi kızla konuşsam ölesine bi arkadaşımla bunu kız arkadaşıma söylemek zorundaymış gibi hissediyorum ve söylüyorum söylemezsem abim benden 1700 km uzakta asker ölecekmiş gibi gelior bende ona inanarak sölüorumm inanmamam lazım ama yapamıorum ve sölemezsem sevgilime ihanet etmiş gibi hissediyorum bu yüzden sölyüorum..
TozLu
12-12-2011, 05:36 PM
Birine söylemek istedigin şeyi söylememek için elinden geldigince kendini zorla dayanabildigin kadar dayanmaya çalış ,böylece zamanla bu takıntıyı aşabilirsin ,ama bu konuda kararlı olman şart . elimde olamıyor dayanamıorum hele abimin öleceğini söylediği anda içimdeki :( şiddetli bir söyleme takıntısıysa sölüorum şiddetine göre değişiyor ama şiddetszleri unutuorum bidahada aklıma gelmior ama şiddetlileri unutsamda aklıma takılıorr tekrar tekrar .. bu çok kötü bişey :( içimdeki dior sevgilini sevmiosun die içimdeki dior ben değil ..bunu sevgilime söylemek zorundaymış gibi hissediyorum ve düşünsenize sonra sonucu hep kötü olmak :( içimdekini nerden anlasın o hasta değil :(
TozLu
12-12-2011, 05:39 PM
alın bakın bir takıntı daha buraya!! '' bunu sevgilime söylemek zorundaymış gibi hissediyorum ve düşünsenize sonra sonucu hep kötü olmak içimdekini nerden anlasın o hasta değil '' yazdım yukarıdaki msjda bunu hemen sölemek zorundaymış gibi hissettim ve söledim :( duramıorum ne diyim.. iradesizmiyim neyim..