Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Bayan Nasıl Söyler?
maxman
04-12-2011, 09:55 PM
...................
belgin
04-12-2011, 10:34 PM
kız arkadaşından ayrılmamışmıydın sen?ne oldu barıştınız mı?
maxman
04-12-2011, 10:48 PM
ayrıldık ama aynı yerdeyım hala ben :(
belgin
04-12-2011, 10:56 PM
arkadaşım bu kadar saf olma. tecavüze uğrayan biri bir ay içinde yeni tanıştığı birine aşırı cinsel istek duyabilir mi sence?kız arkadaşın bazı yalanlar arkasına saklanıyor.bunları düşünerek kendine işkence yapma artık.yani birde o kadar rahatki ayrıldıkdan sonra bir hafta sonra sana ayrıldık diye teşekkür ediyor .unutmuş gitmiş seni.yani senle beraberken rahatmış diyorsun ne diyeyim başka.
vatandas
04-12-2011, 11:01 PM
kız açık sözlüymüş . sonra öğrense kötü olur diye düşünmüş.. yanı sen uzun süre sevgilisiniz 2-3 sene .. kız bakire olmadıgını sölese kimbilir neler olurdu . ama en başında söylemiş ve bilmeni istemiş.
maxman
07-12-2011, 12:00 PM
............................
vatandas
08-12-2011, 10:44 PM
benzer bir olay başıma gelmişti. kız arkadaşım bana hiç erkek arkadası olmadııgnı söylemişti ilk ben oldugumu söylemişti ama sonradan bir çok şey ortaya cıktı . ve sana olan olay gibi .. birlikte olmak gibi isteklerini farkettim . ve ilk yakınlaşmamızın akşamında abisi beni ögrenmis ve beni aramıştı . daha sonra yine bulustuk vb vb .. kız hala istekliydi birklikte olmak istiyodu . eski sevgilileri olayları vb ögrenince . bişiler yaşadıgını ve olayı üstüme yıkmaya calıstıgını düsündüm . ve abisi ile benim aramda bazı konuyla ilgili diyaloglar geçti . ve önemli bir olay da .. arada telde konusurken bir kitap okudugunu söyledi . ve kitapta bir cumlenin ilgisini cektigini , bunu benle paylasmak istedigini söyledi . Bu cümle '' bazı kızlarda kızlı zarı çok geride ve esnekken bazı kızlarda ise kızlık zarı doğuştan yoktur .'' BU cümleyi kurduktan sonra ben korkmaya basladım ve güvensizlik baslamısdı . ve sonuc olarak 8-9 ay birlikde olduk ve 4 sene önce ayrıldık .
Kimene
09-12-2011, 01:57 AM
Peki bende sana bir soru sorayım.
Sen bunları neden düşünüyorsun açıklarmısın?
Yani sanane kızın neyi neden yaptı ise?
Sen bu kızdan ayrıldım diyorsun.
Birde şu var tabi kız seni sevmiş begenmiş birlikte olmak için elinden geleni yapmış.
Şimid bende şunu merak ediyorum.
Nasıl bir kişilik yapın var ki bunun altında pislik aramaya çalışıyorsun?
Sanırım bu sorular aslında yanlış şeylere odaklandıgını anlatmama yeter.
Siteye geldigim gunden beri Goffee yle didisir durur, birbirimizin gozunu oyariz:) Fakat, bu yorumunu cidden cok begendim.
Bu yazi icin kutluyorum seni..
Kiz valla ciddiyim bak gicigina yazdigimi dusunme:D
belgin
09-12-2011, 02:08 PM
maxman, senin takıntıların veya kaygılandığın başka konular var mı?ilişkin bittiği halde halen bunları sorgulaman ve bunda inat etmen pek normal değil.varsa bizimle paylaş istersen.
vatandas
09-12-2011, 09:53 PM
maxman kardesim sen bayaa bir sevmişsin bu kızı . durum onu gösteriyo . kafanı çok kurcalicak düşünmeden duramayacaksın ama .. 1-2 sene geçtikten sonra anlayacaksın ayrılarak ne kadar dogru yaptıgını ..