Orijinalini görmek için tıklayınız : OKB Geçiyor mu? Lütfen bakın :)
tulley
04-12-2011, 10:24 AM
Arkadaşlar eskiden olsa bir olay hakkında aylarca korkardım tedirgin olurdum. geçen daha önce korktuğum olaylardan daha büyüğü oldu fakat olayı yaşadıktan sonra yatarken ve sabah uyanırken hariç tedirgin değildim ve 2. günümdeyim şuan korku çok az sadece o olayı aklımdan atamıyorum
acaba iyileşiyormuyum eskiye nazaran baya fark var
tulley
04-12-2011, 11:56 AM
öncelikle cevabınız için teşekkür ederim
gerçektende bir nebze anksiyete var gibi zaten beni zorlayan okb değil anksiyete. okb yi kendime güvenerek yeniyorum olayların derinine inmiyorum olursa olsun düşününce nasıl olsa değişmmeyecek diyorum etkili oluyor fakat anksiyete söz dinlemiyor böyle oluncada zorda kalıyorum ama yılmadan devam edicem
Kimene
04-12-2011, 02:38 PM
öncelikle cevabınız için teşekkür ederim
gerçektende bir nebze anksiyete var gibi zaten beni zorlayan okb değil anksiyete. okb yi kendime güvenerek yeniyorum olayların derinine inmiyorum olursa olsun düşününce nasıl olsa değişmmeyecek diyorum etkili oluyor fakat anksiyete söz dinlemiyor böyle oluncada zorda kalıyorum ama yılmadan devam edicem
Azminizden dolayi sizi kutluyorum...
Siz yasamis oldugunuz rahatsizligin, onu tetikleyen seylerin ve cozumunun farkindaligina varmisiniz..Bu farkindalikla anksiyeteyi de cok kisa bir surede yeniceginize eminim ben..
Sagliklar dilerim..
tulley
24-12-2011, 11:49 AM
çok teşekkür ederim konuyu açalı baya olmuş.
gerçektende geçiyor gibi birazda yalnızlıktan oluyor sanki. ama ilk zaman ki halimden eser yok ben ki havadan nem kapan kişiydim ama artık gerçek bir olayda bile kendimi kontrol edebiliyorum. zamanla aşıcağımada inanıyorum. yaşadığım yerlerde alakalı sanırım ortam değişikliği de şart
ekonomici
09-03-2012, 10:37 PM
Geçiyor kardeşim .
Bak OKB nin hatrı sayılır olayları vardır. Tüm takıntısını Vermez insana :)
önce kontrol etme takıntısı verir , o geçer , sonra temizlik takıntısı başlar , o geçer saçma sapan düşünceler başlar , nöbetleşe yani.
2003 den bu yana geçirmediğim çeşidi kalmadı . Hepsini çok şükür atlattım .
Temizlik takıntısı geçmiyordu. her aya eve 200 lira su faturası 300 lirada elektrik faturası geliyordu . Babam memur sonuçta , ama anlayışlıydı çok şükür.
Ve aramızda ant. yaptık . Babam dediki Sen pis kalacaksın bu hastalığı yeneceksin demişti. Sen kokacaksın dedi. 10 günde bir banyo yapacaksın , ev kirlensin önemli değil demişti. Buna karşılık Sana banka hesabı açtırdım dedi. Su faturası 200den az gelirse atıyorum 100 lira gelirse 200-100 = 100 lirası senin , aynısı elektrik faturası içinde geçerli dedi. Babama tamam dedi. Ozmaan gençtik , babam bu gençliği bahane ederek , üniversite okurken altında en kötü 2000 model araban olur havanda olur demişti. Kabul ettim . Vel yıl 2012 o hesapa her ay 250 tl yatıyordu . bazen 200 tl yatıyordu . Sonuçta 3 senenin sonucunda tam yaklaşık 7500 tl para birikti. Babam İstersen üstünü tamamlayım okulda kullanmalığına europa alalım dedi. Bende bana fedakarlık yapan ailemi düşünerek bu paranın 6 binini aileme geri verdim . kendime elektrikli motor bisiklet neyse işte ondan aldım . mutluyum kardeşim . ALLAH seni ve bizim gibileri korusun inş. Yardım etsin yüce mevlam bize inş :)
mercilessbjk
11-03-2012, 09:09 AM
Okbde üstüne gitme azaltma çok önemli bence.Mümkün olduğunca farklı aktivite yap.Kitap oyun gez dolas.Aklına gelen bir durum olursa sarkı söle kendini mutlu et.Hayat yaşamaya değer.Ankaranın bağlarını söylebilirsin veya dinle oyna falan :
nevrotik80
26-03-2012, 10:51 PM
kendimden biliyoum geçiyor geçmese bile etkisi azalıyor. yaşamını zorlaştırmıyor.
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.