PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kendime güvensizliğim

l3br0n
28-11-2011, 07:09 PM
Merhaba arkadaşlar,
Size hayatımı kısaca anlatayım.Ben 14 yaşında kendimin farkına vardım.Çok mutluydum,arkadaş ortamım kızlarla ilişkim vs. hepsi çok iyiydi.16 yaşımda evde tek kalmaya başladım.Dolayısıyla çok kilo kaybettim ve tipim değişti.Aslında tam bilmiyorum kilo kaybettim diyemi değişti yoksa herşeyi kafama takıyorum diye mi değişti.Ama değişti işte.Belki de hiç değişmedi ben mutlu olduğum için farkında değildim.Şuan tipim çok değişik geliyor.Herneyse.17 yaşımda malatyaya geldim istemeye istemeye.Buradaki insanlara alışamıyorum.Burda hiç arkadaşım yok.Evde hergün kavga ediyorum.Sonunda beni istanbula gönderme kararı aldılar.çok şükür 2. dönem istanbuldayım.Fakat herşey düzelecek mi bilmiyorum.Kızları hiç anlamıyorum zaten.Yolda yürüsem tipe bak felan diyorlar.Bi ortama girdiğimiz zaman da hepsi beni kesiyor.Mesela geçen sene okulun en güzel kızı bana aşık.Aynı sınıfta olduğumuz kızlar da yakışıklı felan diyor benim için.Kız beni başkasına gösteriyor.Duyuyorum sesleri bu ne kızım felan diyolar.Anlayamadım bir türlü...

Ve işin en kötü kısmına geldik...Benim şuan İsveç'den bi sevgilim var..Olmaz olaydı.Yaklaşık 9 aydır beraberiz.İlk aylar bi problem yoktu.Ama şimdi herşeyi kıskanıyorum.Tabi bazen kıskanılcak şeyler yapıyor ama ben çoğu zaman gereksiz yeere de kıskanıyorum.Bu kıskançlık kendime güvensizliğimden.Orası kesin.Gel gelelim ki bunu ben kabulleniyorum ama bu huyumdan bi vazgeçemiyorum.Bazen çok iyi oluyorum.Gülebiliyorum.Bazense güldüğüm zaman dünyanın en çirkin insanı olduğumu zannediyorum.Ve ne zaman kendimi öyle hissetsem hemen bi fotoğraf makinası alıp kendimi çekiyorum ve facebook a koyuyorum.Bu kendimle barışık olduğumdan felan değil bence.Neden yaptığımı ben de bilmiyorum.Belki de sevgilimle kimsenin olmadığı biyerde yaşasam düzelebilirim.Ben herkesin gıpta ile baktığı bir çocuktum.Ailem beni bu hale getirdi sanırım.Evde hergün kavga hergün kavga.Ailevi sorunlar öyle çok ve önemli boyutta ki beni evde deli ilan ettiler.Mesela geçen kavgada çıldırdım evde.Kafamı biyerlere vurmuşum.Ablama vurmuşum..Ama bir bilseniz konuları ... ah ahh.. Bi kaç örnek..Resimlerim.Beni mutsuz yapan mutlu görünen fotoğraflarım... ;

http://a1111.hizliresim.com/r/w/t4kj.jpg
http://a1111.hizliresim.com/r/w/t4lb.jpg
http://b1111.hizliresim.com/r/w/t4lg.jpg
http://a1111.hizliresim.com/r/w/t4l2.jpg

Kısacası inşallah bu ergenlik denen melettendir..Aksi takdirde bir gün kendime ya da birisine birşeyler olucak..Bir zarar gelicek..Teşekkürler

yorum
28-11-2011, 07:23 PM
Kız olayına niçin bu kadr takmışsnız anlamıyorum.yAda yokyok anlıyorum sonuçta yaşınız 17 bu doğal bence...Özgüven için bir şeyler yapabilrsiniz.

l3br0n
28-11-2011, 07:30 PM
Çünkü ben orta okulda okulun şaklabanıydım.Kızlarla hiç bir ilişkim yoktu.Ve kendimin farkına varınca bu huyumdan vazgeçmek istedim.Bunu yarı başardım yarı başaramadım.Bilmiyorum kızlara neden bu kadar taktığıımı ama orta okuldan dolayı heralde.Beni beğenmelerini istiyorum galiba.
Çevremdeki arkadaşlarım özgüvenin çok diyo.Hareketlerim çok rahat ve utanmam yok.Kızlarla konuşurken de.Ama bu kıskançlık da neyin nesi o zaman?Sevgilim ne zaman bir erkekle konuşursa ve o erkek yakışıklıysa (yakışıklı olmadığı zaman da kıskanıyorum ama yakışıklı olursa daha çok kıskanıyorum) sanki benden daha yakışıklı gibi geliyo ve mesela sevgilim onun fotosunu beğenmişse neden beğenmiş diye çıldırıyorum.İyi bi fotoğraf mesela,beğeniyo,neden beğeniyorsun diyorum hemen.O anda içimden geçenlerse onu beğeniyo.Yani beğenmesini istemiyorum çünkü zaten bana sahip o.Bi de neden beğeniyorsun dediğim zaman "fotoğraf güzel olduğu için değil,isveçte herkes birbirinin fotosunu beğeniyor" diyo.Ve bu bana büyük bir yalan gibi geliyor.
Bu arada nasıl şeyler yapabilirim özgüven artırmak için ?

yorum
28-11-2011, 07:39 PM
,Neler yaparsınız mesela sizin yetenekleriniz nelerdir? kendinizden biraz bahsedin.Okulda başarılımısınız? ilerde güzel bir meslek sahibi olma olasılığınız var mı? özgüvenin eksikliği temel nedenler vardır.O yüzden kendinize güvenmeniz için bişeyler yapabilmeniz yapmanız lazım.

l3br0n
28-11-2011, 07:52 PM
9. sınıfta okul 1.si oldum. (Ondan önceki sene de sınıfta kalmıştım hırs yaptım ) 10. sınıfta iyi bir karne getirdim. şuan 11 deyim derslerim iyi çalışmamama rağmen..Ayrıca baskete yeteneğim var.Şarkı söyleyebiliyorum.Bilgisayarım iyi.Bakın ben size diyorum.Ben değiştim.Kendimi bulmaya çalışıyorum.Eski ben olmaya çalışıyorum.Ve bazen oluyorum da ama sadece 1 saat. daha sonra eski halime dönüyorum.Şuan bütün sorunum tipim.Ya anlamıyorum neden bu kadar taktığımı ya.Sakat değilim bişey değilim ama bu bile avutmuyor beni.Bu arada Allah'a inanmıyorum bu son 2 senedir.İman eksikliği de bunları yaptırabilir mi?

l3br0n
29-11-2011, 12:35 PM
Arkadaşlar o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki teşekkür ederim.Kıskanıyorum çünkü bazen kendime çok güvensiz oluyorum.Bazen de hiç kıskanmıyorum çünkü o an kendimi süper hissediyorum.Bakın ben hep ikilem de kalıyorum.Mesela şuan kendimi iyi hissediyorum ve siz bana yakışıklısın diyorsunuz tamam buna şuan inanıyorum.Söyledim size şuan malatyadayım ve hiç arkadaşım yok ve okulda yalnız kovboyu oynuyorum.Yarın okulda bana 5 metre ilerde bi kız bile baksa ben bunu ben tipsizim diye algılıyorum.Ve abartmıyorum 4 tane kız gelip benden hoşlandığını söyledi.Ama ben bu haldeyken ne onları mutlu edebiliirim ne de kendim mutlu olabilirim.Ki zaten sevgilim var.Herneyse ama sizin konuşmalarınız bana çok iyi geliyor.Çok teşekkür ederim yaa :)

l3br0n
29-11-2011, 01:01 PM
Evet hala tipime odaklıyım.Bilmiyorum neden... :( neden çok tipsizmişim gibi geliyor yaa off

l3br0n
29-11-2011, 01:24 PM
Ben çok zeki biriyim.Ders bakımından ve görüşlerim bakımından.Ama neden böyle düşünüyorum ?? aptalmıyım o zaman benn ?
hem zeki olup hem yakışıklı olsam olmuyormuu ?? :D

l3br0n
29-11-2011, 01:40 PM
resimdeki kız sevgilim değil bu arada ablam oluyo :D ona göre yorum yapmayın :D o benden de çirkin aslında makyajla süper oluyo :D

l3br0n
29-11-2011, 01:47 PM
ama tipimde takılmıycak gibi değil ki :D ben ne yapabilirim bu konuda iştee

l3br0n
29-11-2011, 01:48 PM
Sen hala yanlış şeylere odaklısın.
Yazdıklarımın resimlerle ne alakası var?
Ne anlattıgımı dinlediğinden bile emin değilim.
Ben sana tipe göre değerlendirmemelisin olayları diyorum sen bana resimlere göre yorum yapmayın diyorsun.

yok ben onu senin için yazmadım.bi arkadaş sevgilim sanmış da ona dedim ben.ben seni dinliyorum merak etme yav :)

l3br0n
29-11-2011, 01:59 PM
Bakın ben çok kişilikli biri değilim.Yani böyle iç güzellikmiş felan pek bilmem.Ben her akşam arkadaşlarımla içerdim,gezerdim,hayatımı yaşardım,gece kulüplerine giderdik,basketten çıkmazdık yani ailemiz bize pek fazla insanlık öğretemedi.O yüzden söylediklerinize kılıf uyduracak temelim yok..Ama çok teşekkürler ilginiz için

canciger
29-11-2011, 02:33 PM
Güzellik dediğin göreceli bir kavramdır. Kim kime göre güzel.. O zaman hepimiz aynı kişiye sevdalanırdık. Allah herkezin gönlüne yerleştirmiş bu kavramları... Onun için bırak şu tipim kayık triplerini.. Sen beyninden haber ver. Ruhundan haber ver. Henüz yaş itibari ile gelişme çağındasın. Tipin oturmamış daha, tecrübelerin , bilgilerin oturmamış.. Biriktirme çağındasın daha.. Yarınlarına ışık tutacak bugünlerin. ve ne ektiysen onu biçeceksin unutma....

l3br0n
29-11-2011, 03:53 PM
yani tipim kayık :D :D :D hahaha
keşke sizin gibi düşünebilsem

belgin
29-11-2011, 04:48 PM
Sen kendini şartlandırmısın bu tip konusunda.bence tipinde bir sorun yok.görünüşe göre mizahı seviyorsun.ama sanırım biraz aşırı kaçmış.arkadaşlarını güldüreceğim diye kılıkdan kılığa girmene gerek yok.ben diyorumki.aklınla arkadaşlarınla şöyle ciddi şeyleri tartışsan .onları eğitsen.kendine şöyle bir tarz bulsan.senden yaşca büyük birisinin karismasını kendine uygulasan.ona göre kıyafet seçimi yapsan. insanları aklınla etkilemeye çalışsan.örneğin *yer gök aşk*daki yusuf o kadar yakışıklı değil ama adam davranışlarınla duruşunla çok karizmatik.ben dizinin hastasıyımda ondan örnek verdim.kızlar çok yakışıklı erkek istemezler zaten.genelikle bu tarz insanlardan hoşlanır.daha bir çok insan fazla yakışıklı olmasada kendilerine bir tarz yapıyorlar.bence tipinde bir sorun yok.davranış sorunların var.

l3br0n
29-11-2011, 05:06 PM
ama ben küçüklüğümden beri böyleyim.hep rahat yetiştim.bi de ben bu son 2 senedir ailemle yaşıyorum.yani ben şort giyerim hep.ona göre giyin derken??benim tarzım basketçi tarzıdır hep yani.belgin ben dedim ki kendimin farkına 15 yaşında felan vardım.orta okulda hiç birşeyin farkında değildim ve millet beni şaklaban olarak görüyordu.ama ben anlamıyordum bunu işte.şimdi yarı değiştim yarı değişemedim.hareketlerim çocuk kaldı.ve nedense millete kendimi beğendirme takıntım var.bazıları beğeniyo bazıları beğenmiyor ben hep ikilemde kalıyorum

Kimene
29-11-2011, 07:48 PM
Bakın ben çok kişilikli biri değilim.Yani böyle iç güzellikmiş felan pek bilmem.Ben her akşam arkadaşlarımla içerdim,gezerdim,hayatımı yaşardım,gece kulüplerine giderdik,basketten çıkmazdık yani ailemiz bize pek fazla insanlık öğretemedi.O yüzden söylediklerinize kılıf uyduracak temelim yok..Ama çok teşekkürler ilginiz için

Genc dostum kendi icinde o kadar celiskilisin ki..Bir yandan bu yasta yasadigin bu hizli hayati anlatip, siniftaki kizlarin sana hayranligindan, muthis zekandan bahsediyorsun.Diger yandan yok tipim kayik gibi sacmaliklara giriyorsun..Ego tatmini icin bunca insani mesgul etme..Kendi capinda bir zeka katsayin olabilir de, buradaki insanlarin zekalarinida hafife alma..

melankolik_06
29-11-2011, 07:49 PM
tipinde sorun yok diğer insanların görüşleri o hatta daha da abartıyım.kız olsam ilk sana verirdim

l3br0n
29-11-2011, 08:25 PM
ironi yi biz çok yaparız arkadaşlar arasında.buraya içimdekileri yazmak suçmu?ben ego mu tatmin etmek isteseydim facebookta insanlara sorardım.googleye psikoloji yazıp bu siteyi bulmazdım.ben sadece içimdekileri yazdım.bir çoğunuzun beyni böyle kötü düşüncelerle dolu ama korkuyorsunuz yargılanmaktan.ben korkmuyorum işte.biraz kendiniz olmayı deneyin

l3br0n
29-11-2011, 08:29 PM
bir şeyin çelişik olması için bahsedilen konuların farklı yollara çıkması gerekiyor dostum.hayatımı anlattım,berbat ailemi anlattım çünkü onlar beni bu duruma getirdi,sınıftaki kızların hayranlığını kastetmeye çalışmadım sadece kızlar beğendiği zaman ve başkalarına gösterdiği zaman bana tipsiz demelerini söyledim.çünkü çok acıtıyor içimi.ve ben bu başlığı açarken zekamdan bahsetmedim.bir arkadaş sordu burda zekimisin dedi ben de derslerim iyi dedim zeki sayılırım dedim.ama biliyorum bu zeka değil.ki kimse burda birbirinin zekasını anlayamaz.ve evet ben tipim kayık diyorum çünkü bazen ruh halim onu demek istiyor.ama bazen de diyemiyorum.bunda rol yapıcak birşey yok iç dünyam bu kardeşim ne yapabilirim.ve ben kimsenin zekasını hafife almıyorum,zaten zekayla işim yok..şimdi böyle konuşunca sen de çok coool oldun çok kişilikli oldun biliyo musun...biraz kendiniz olun bence

belgin
29-11-2011, 08:59 PM
arkadaşım senin söylemek istediğin kendine güvensizliğin var.konu başlığındada bunu yazmışın.aile sorunlarının seni rahatsız ettiğinide açıklamışsın.site üyeleri olarak bunu göremiyorsak bizi bağışla.aile sorunlarını fazla aklına takma.her evde böyle sorunlar var.eğer seni çok rahatsız ediyorsa ailenle konuş.rahatsız olduğunu söyle.her evde bu çeşit tartışmalar var inan.şu anda ergenlik çağındasın .eğer söylediğin gibi bizim önerilerimizi anlayacak bir temelin yoksa senin bir suçun yok.yaşın geçdikce anlayacaksın çünkü.şu anda çok gençsin.daha önce söylediğim gibi tipinde sorun yok.kendine biraz özen göster o kadar.zaten bir kaç sene sonra büyüyeceksin.şu anda derslerin daha önemli.kızlar paralı erkekleri daha cazip buluyorlar naber:)ilerde şöyle yakışıklı ve çulsuz mu olmak istiyorsun:)hadi şöyle mühendis mimar ol karizman artsın.görelim bizde.

l3br0n
29-11-2011, 09:05 PM
1 sene sonra pilotluk okuluna başlıyorum zaten :) kanadaya gidiyorum seneye orda eğitim görücem.ya her evde böyle şeyler olur diyorsun ama bilmiyorsun bizimkiler ne haltlar yiyor..annem ve babam çok çekingen yetiştirdi bizi zaten.orta okulda çok çekindendim.sonradan düzeldim çekingenliğim gittti ama çoğu şeyim gitmedi.yarı yarıya değiştim..bu sorunum rant sağlama gibi algılanıyorsa benim birde kendimi ifade etme sorunum var demektir bu...daha çok acınası halde olduğumu öğrettiiniz için çok teşekkürler sayın üyeler

belgin
29-11-2011, 09:28 PM
Ben senin başarılı olacağına inanıyorum.Kendini ifade edememe sorunun genç olduğundan kaynaklanıyor.zamanla herşeyi öğrenirsin merak etme.Ayrıca zekiyim deyimini kullanmanda en ufak art niyet duymadığını ben dahil herkez görmüştür.Sizin evde neler olduğunu ben bilemem ama ne olursa olsun ilerdeki mutlu günlerin için güçlü olmalısın.

l3br0n
29-11-2011, 09:39 PM
çok sağol belgin...uyumamm gerek şimdi iyi geceler :=)

Kimene
29-11-2011, 11:47 PM
ironi yi biz çok yaparız arkadaşlar arasında.buraya içimdekileri yazmak suçmu?ben ego mu tatmin etmek isteseydim facebookta insanlara sorardım.googleye psikoloji yazıp bu siteyi bulmazdım.ben sadece içimdekileri yazdım.bir çoğunuzun beyni böyle kötü düşüncelerle dolu ama korkuyorsunuz yargılanmaktan.ben korkmuyorum işte.biraz kendiniz olmayı deneyin

Genc arkadasim,
Yasin geregi bazi realiteleri algilamakta zorlaniyor ola bilirsin..Seninle hic bir tartismaya girmiycem,hatta abartip senin duymak istedilerini yazicam..Muhtesemsin, supersin, yuru be kim tutar seni:)
Saglicakla kal...

melankolik_06
30-11-2011, 12:28 PM
ironi yi biz çok yaparız arkadaşlar arasında.buraya içimdekileri yazmak suçmu?ben ego mu tatmin etmek isteseydim facebookta insanlara sorardım.googleye psikoloji yazıp bu siteyi bulmazdım.ben sadece içimdekileri yazdım.bir çoğunuzun beyni böyle kötü düşüncelerle dolu ama korkuyorsunuz yargılanmaktan.ben korkmuyorum işte.biraz kendiniz olmayı deneyin usta burda hiçkimseyi kötü düşünüyo diye suçlayamazsın tamam mı?anladığım kadarıyla sende psikolojik sorun da yok öyle gırgırına gelmişsin bu foruma.hem anladığım kadarıyla senin sorunun psikolojik falan değil ailenin seni şımarık yetiştirmesi.

l3br0n
30-11-2011, 04:55 PM
Genc arkadasim,
Yasin geregi bazi realiteleri algilamakta zorlaniyor ola bilirsin..Seninle hic bir tartismaya girmiycem,hatta abartip senin duymak istedilerini yazicam..Muhtesemsin, supersin, yuru be kim tutar seni:)
Saglicakla kal...

yazık ya..sağol sen de sağlıcakla kal

l3br0n
30-11-2011, 04:57 PM
usta burda hiçkimseyi kötü düşünüyo diye suçlayamazsın tamam mı?anladığım kadarıyla sende psikolojik sorun da yok öyle gırgırına gelmişsin bu foruma.hem anladığım kadarıyla senin sorunun psikolojik falan değil ailenin seni şımarık yetiştirmesi.

ne diyim ya helal olsun valla.önyargıları kırmak atomu parçalamaktan daha zor demiş albert einstein..çok doğru lafmış

Kimene
30-11-2011, 07:37 PM
yazık ya..sağol sen de sağlıcakla kal

Oncelikle sunun bilinmesini isterim ki, ben bu forumda samimiyetine inandigim her uyeye elimden geldigince destek verme cabasindamiyim.Ha ne derece basarili olabiliyorum, onu bilemem.Ben ne otorite, nede bilir kisiyim..Fakat, samimiyetine inanmadigim kisiye de bunu alenen soyliycek kadar durustum..
Bazi haddini bilmezler gibi, hakkinda hic bir sey bilmedigim insanlarin, aile yapilarina, yetistirilme tarzlarina dil uzatmam.
Bu forumdan hic bir maddi kazanc saglamiyoruz ki, uyeyiz zaten simarikligina girelim..Her acilan basliga ziplayip, bilgim olsun olmasin, sirf yazmis olmak icin yazmak tarzim olmadigi icinde mesaj adetimde fazla degildir..Aslinda yazilacak cok fazla sey var, fakat bana yakisani yapip susmayi seciyorum..

Kimene
30-11-2011, 08:32 PM
peki sen neden suçluyorsun?
şuanda burda şımarık olarak görebildigim kişiler foruma yardım başlıgında yardım istemeye gelen üyelere yardım etmek yerine nede olsa üye olduk diye şımarıklık yaparak yardım isteyenleri azarlamaya çalışan kişiler.
Yardım isteyen arkadaşımızın bazı düşünemediği şeyleri olması ona doğru yolu gösterme hakkı verir doğru yolu göremediği için azarlama yada küçük görme hakkı vermez.
Sanırım size de kızamıyorum ailelerinizden böyle öğrenmişsiniz.
Hoş ailenizede kızamıyorum ailenizde bu şekilde öğrenmiş olmalı.
Kadere mi kızmalıyım bilmiyorum.

Bunu benden talep eden su zihniyetmi?
Boylesi bir talep veya elestiri,baska birinden gelseydi inan ki ciddiye alirdim, senden gelince sadece guluyorum :D

melankolik_06
30-11-2011, 09:24 PM
peki sen neden suçluyorsun?
şuanda burda şımarık olarak görebildigim kişiler foruma yardım başlıgında yardım istemeye gelen üyelere yardım etmek yerine nede olsa üye olduk diye şımarıklık yaparak yardım isteyenleri azarlamaya çalışan kişiler.
Yardım isteyen arkadaşımızın bazı düşünemediği şeyleri olması ona doğru yolu gösterme hakkı verir doğru yolu göremediği için azarlama yada küçük görme hakkı vermez.
Sanırım size de kızamıyorum ailelerinizden böyle öğrenmişsiniz.
Hoş ailenizede kızamıyorum ailenizde bu şekilde öğrenmiş olmalı.
Kadere mi kızmalıyım bilmiyorum. patron geldi dağılın beyler

melankolik_06
30-11-2011, 09:40 PM
ya birader merak ettim bi deailevi sorun demişsin de babana şizofreni teşhisi kondu mu veya öz oğlu kafasına sopayla vurdu mu.çıldırıp gereksiz yere hiç yokken ağlıyo muydu? annen umursamaz bi varlık mıydı? yalnızlıktan ağladığın oldu mu hiç?veya sevdiğin kız sana tipsiz olduğunu söyledi mi?ah kuzucuğum senin sorunların yok :) for ShmaRık ErgEn(anlayabilesin diye yazdım liselim)

l3br0n
30-11-2011, 09:48 PM
ya birader merak ettim bi deailevi sorun demişsin de babana şizofreni teşhisi kondu mu veya öz oğlu kafasına sopayla vurdu mu.çıldırıp gereksiz yere hiç yokken ağlıyo muydu? annen umursamaz bi varlık mıydı? yalnızlıktan ağladığın oldu mu hiç?veya sevdiğin kız sana tipsiz olduğunu söyledi mi?ah kuzucuğum senin sorunların yok :) for ShmaRık ErgEn(anlayabilesin diye yazdım liselim)

terbiyeesizleşme.ailevi sorunlarımı anlatmadım ben burda sadece var dedim.ve emin ol seninkinden daha fazla

melankolik_06
30-11-2011, 09:57 PM
eminim öyledir LiSeLiM :) hem senden mi öğrenecem lan terbiyeyi :)

l3br0n
30-11-2011, 10:04 PM
eminim öyledir LiSeLiM :) hem senden mi öğrenecem lan terbiyeyi :)

senin gibi kişiliksizlerin burada ne işi var ya merak ediyorum

melankolik_06
30-11-2011, 10:10 PM
senin gibi şımarıkların ne işi varsa ondan liselim hadi nashhh ShMaRık JoCUK :)

melankolik_06
30-11-2011, 10:34 PM
patron geldi beyler dağılın

l3br0n
30-11-2011, 10:59 PM
bu kadar kişi içinde bir parça değerim varsa bu kişilere cevap yazmamanı rica ediyorum..
Elbette anlatacaksın yoksa bu site ne için var?
Anlatmasaydın sana yanlış şeylere odaklandıgın için bu gibi sorunlar yaşadıgını nasıl anlatabilrdim?

haklısın daha fazla yazmaya gerek yok...daha yazmıyacağım

Kimene
01-12-2011, 12:31 AM
Allahtan dil uzatmıyorsun kimseye.
Kendi profiline girip kendi yazılarını bulup kendini bir incelemeni bekliyorum.

Hep ayni numara, once satas sonra cevap yazmayin..Magdem cevap yazilmiycak,ne diye benim yazimi alinti yapip bana saldiriyorsun??

belgin
01-12-2011, 12:48 AM
Hayda...Yahu çocuk diyor.tipim ile ilgili şüphelerim var.bu yüzden kendime güvensizliğim var.toplumda aklıma takılıyor.çekingen davranıyorum diyor.bizden yardım istiyor.bağrıyor nerdeyse siz halen tartışıyorsunuz.ya karşınızdaki insan.nasıl böyle kırıcı olabiliyorsunuz.madem bir şeylerin ters gittiğini söylüyorsunuz.niye güzellikle önerilerinizi yapmıyorsunuz.insanın kalbini kırıyorsunuz.hiç yakıştıramıyorum.o daha bir çocuk.

senveben
01-12-2011, 01:06 AM
Evet hala tipime odaklıyım.Bilmiyorum neden... :( neden çok tipsizmişim gibi geliyor yaa off

len len len çakal seni :D yanındaki kız arkadaşın değilmi :D nerden geliyor bu güvensizlik adamım :D

senveben
01-12-2011, 01:07 AM
adamın yüzü gülüyor ya hayata bağlı :D belkide gerçekten sorunları vardır incelemek lazım :D

senveben
01-12-2011, 01:10 AM
Beni güldürdün ALLAHta seni güldürsün :D:D

senveben
01-12-2011, 01:12 AM
Hep ayni numara, once satas sonra cevap yazmayin..Magdem cevap yazilmiycak,ne diye benim yazimi alinti yapip bana saldiriyorsun??

bu ne çene be dırdırdır :D kimsin nesin hollandalı amerikalı pardon danimarkalı:D:D ya nereliydin sen cidden.:D

melankolik_06
01-12-2011, 11:03 AM
haklısınız biraz ağır ithamlar kullanmış olabilirim bundan sonra düzgün yorum yapacağım.yani üstadım şöyle bişey var eğer seni toplum beğeniyorsa ne biliyim kız arkadaşın falan varsa kendne güvensizliğinin niye ki?hadi her gören sana tipsiz falan dese kendi olan güvensizliğin ve buna bağlı olarak da bazı sorunlar çıkması gayet normal olur.sen hem kendinle dalga geçebilen bi insansın ben hayatta kendimle dalga geçemem veya birisi bana tipsiz dese ki bunların sayısı bayağı fazla ben hemen alınırım onu kafamda kurar da kurarım.yani söz konusu geniş bi arkadaş çevren varsa ne biliyim bi kız arkadaşın varsa kendine güvensiz değil hatta ve hatta daha fazla kendine güvenmen lazım

l3br0n
01-12-2011, 05:46 PM
yanımdaki kız arkadaşım değil ablam.ama kız arkadaşım var.ve kendimle dalga geçebilen bir insan değilim artık.insanlar bana tipsiz dediği zaman çok alınıyorum buna ve etkisinden kurtulamıyorum arkadaşlar...

Kimene
01-12-2011, 07:14 PM
Ben kimim? Kimene'yim:D
Sen pardon ben, yok buda olmadi Senveben ,sen simdi bana dirdircimi dedin askolsun:D
Cok kotu, fena kalbim kirildi.Allahtan psikoloji forumundayiz acil teselli bekliyorum, psikolojim bozuldu bozulucak:D

l3br0n
01-12-2011, 08:03 PM
hahahahaha :D

senveben
01-12-2011, 09:07 PM
Ben kimim? Kimene'yim:D
Sen pardon ben, yok buda olmadi Senveben ,sen simdi bana dirdircimi dedin askolsun:D
Cok kotu, fena kalbim kirildi.Allahtan psikoloji forumundayiz acil teselli bekliyorum, psikolojim bozuldu bozulucak:D

Senin zaten psikolojin bozuk delüü :D

senveben
01-12-2011, 09:15 PM
yanımdaki kız arkadaşım değil ablam.ama kız arkadaşım var.ve kendimle dalga geçebilen bir insan değilim artık.insanlar bana tipsiz dediği zaman çok alınıyorum buna ve etkisinden kurtulamıyorum arkadaşlar...

Herşeyi ciddiye almamalısın bence.etrafına baksana herkez yakışıklımı :D eğer o içindeki mutluluğu kaybedersen o zaman kork.dünyanın en güzel şeyi mutlu olabilmek bence,bu arada karizmatik bir kardeşimsin fırlamalık ve güleryüzünle bir dünya kızı tavlarsın.alınganlık yapıcak bir durum göremedim ben.bilemiyorum.

senveben
01-12-2011, 09:21 PM
Arkadaşlarını fazla ciddiye alma yani.etrafta ilgi topluyan neşeli biri olduğun içinde sana takılıyorlardır.

l3br0n
01-12-2011, 09:39 PM
gerçekten böyle mi düşünüyorsun :D zaten ne zaman kendimi kötü hissetsem hep gülerim.bu beni daha kötü yapar ama hep gülerim :D anlamadım bi kendimi ya

melankolik_06
01-12-2011, 09:44 PM
ya lebron abicim sen üstteki yorumlarında tipim kayık falan demiyo muydun?gülerek salla gitsin ya elbet seni sen olduğun için seven biri vardır

l3br0n
01-12-2011, 10:27 PM
tipimle alakalı şeylere gülemiyorum işte sorun bu :D yani gülsem bile içim acıyor daha fazla :D yaa ben bi psikoloğa giidicem :D

senveben
01-12-2011, 10:43 PM
gerçekten böyle mi düşünüyorsun :D zaten ne zaman kendimi kötü hissetsem hep gülerim.bu beni daha kötü yapar ama hep gülerim :D anlamadım bi kendimi ya

hangi insan kendi anlamışki :D:D

l3br0n
01-12-2011, 11:11 PM
hangi insan kendi anlamışki :D:D hahahahahaha

Kimene
01-12-2011, 11:55 PM
Senin zaten psikolojin bozuk delüü :D

Satasma varrr:D Bu aralar kafa biraz devre disi haksizda degilsin, bak kizamadimda:D

melankolik_06
02-12-2011, 10:52 AM
tipimle alakalı şeylere gülemiyorum işte sorun bu :D yani gülsem bile içim acıyor daha fazla :D yaa ben bi psikoloğa giidicem :Dpsikolog bütün sorunları çözebiliyo mu?ya aslında usta bu gibi durumlar için bi hap olacak kullandın mı özgüven tavan yapacak.keşke tıp o kadar ilerlese.bu arada prozac major depresyon için mi forumdaşlar?

Minnie
02-12-2011, 03:29 PM
ilaç kalıcı bir çözüm değil zaten bu durumdan kurtulmak istiyorsanız gerçekten çabalamanız gerekiyor.

melankolik_06
02-12-2011, 07:50 PM
ya bi de 2.sorum vardı :D

vatandas
04-12-2011, 10:51 PM
sende enazından saç var .. ben kepçeyim saçım seyrek kafamın ortası kel . Ben ne yapım peki ya daha yaşım 23 ..:)

l3br0n
05-12-2011, 04:07 PM
sende enazından saç var .. ben kepçeyim saçım seyrek kafamın ortası kel . Ben ne yapım peki ya daha yaşım 23 ..:)

hahahahahahahahaha :D olaya hiç bu yönden bakmamıştım :D ama sen saç ektirebilirsn