Orijinalini görmek için tıklayınız : Kendimi değersiz hissediyorum?
reloaded
24-11-2011, 01:34 PM
Herkesin kendi çevresinde bazı sorunları var. Nedense kendimi değersiz hissediyorum? Çözüm neler olabilir?
Fakat bu konuda okuyabileceğim bana önerebileceğiniz motivasyonu arttıracak psikolojik kitaplar var mı?
Psikolojik düğümlerden bıktım, kendi psikolojimi kontrol altına nasıl alabilirim?
Çok teşekkür ederimö...
asad1213
24-11-2011, 08:03 PM
Kendini değersiz hissetmek kötü bir şey midir ki?
Bende kendimi değersiz hissediyorum fakat kendimi değerli hissetmeye ihtiyaç hissetmiyorum.Bilmem anlatabildim mi?
Kötü bir şeydir tabi ki,insan kendinin henüz farkına varmamış demektir...
Kimene
24-11-2011, 08:11 PM
Herkesin kendi çevresinde bazı sorunları var. Nedense kendimi değersiz hissediyorum? Çözüm neler olabilir?
Fakat bu konuda okuyabileceğim bana önerebileceğiniz motivasyonu arttıracak psikolojik kitaplar var mı?
Psikolojik düğümlerden bıktım, kendi psikolojimi kontrol altına nasıl alabilirim?
Çok teşekkür ederimö...
Yaratilan hic bir canli degersiz degildir.Kendinize bu denli haksizlik etmeyiniz..
Evet, kitaplar sizi motive edebilir, fakat gercek cozum sizin bu acimasiz bakis acinizi degistirmekten geciyor..Eminim ki pek cok guzel vasiflara sahipsinizdir ve belkide sorun sizin bunlarin farkinda olamayisinizdir...
shafak
24-11-2011, 08:25 PM
[QUOTE=$hady;102243]Kendini değersiz hissetmek kötü bir şey midir ki?[/QUOTE
Hayır kötü birşey değildir... Aksine; insanın hayatta yüz yüze kalabileceği en büyük eksikliktir... Allah bu tür vahim eksiklikleri hepimizden uzaklaştırsın...
melankolik_06
24-11-2011, 09:47 PM
shafak usta senin verdiğin cevabı tam olarak anlayamadım ben ya :D
shafak
24-11-2011, 11:34 PM
shafak usta senin verdiğin cevabı tam olarak anlayamadım ben ya :D
Tevazu göstermene gerek yok kardeş,
Elimde iyi/kötü birşey var demek yerine
Elimde kırmızı bir elma var demek ne ise o...
Anladın sen onuuu...!
Bluetsman
25-11-2011, 04:46 AM
Bunda yanlış birşey yok ki gayet değersizsin ve işe yaramaz bi insansın ki böyle hissediyorrsun bunda anormal birşey yok . Neden diyeceksin çünkü sen değerli hiç bir şey yapmamışsın ki kendini böyle görmen gayet normal . Senden git einstein in izafiyet teorisini çürüt demiyorum en azından işe yarıyacak birşeyler yap ne bileyim dişlerini fırçala git birisiyle kavga et aynaya bak şarkı söyle
belgin
25-11-2011, 12:36 PM
yaratıcının yarattığı hic bir canlı değersiz değildir.yarattıklarına değersiz demek ona hakaret gibi geliyor bana.sevgili arkadaşım kendini değerli hissetmek istiyorsan,kendin icin ama;ben değersizim diye düşünmeyeceksin.calışacaksın.bir şeyler üretmek isteyeceksin.kendini geliştireceksin.hayat sınırlarını zorlayacaksın.ne kadar güclü olursan o kadar kendini değerli hissedeceksin.kendini motive edeceksin.netten ve kitaplardan yararlanabilirsin.ne düşünürsen o olursun.düşünmek başarmanın yarısıdır.hayatın positif yönlerini öğren.seni neler mutlu ediyor.mutsuzsan kendini değerli hissetmeyebilirsin.hangi konulara yeteneğin varsa onları geliştir.eserlerine gururla bak.vay ben neymişim diye kendinle gurur duy.toplum icindede saygın bir kimliğin olur.ama bu toplum işine fazla kendini kaptırma.nede olsa gözlerinde değerli bir insanı bir yanlışda veya menfahatleri olmayınca hemen değersiz yapma gibi kötü bir şöhretleri var.yani bazıları öyle düşünürler diye de üzülmeyeceksin.onların düşünceleri önemli değil.sen düştün mü gene kalkacaksın.inatla kalk ve savaş.bu kadar basit.benim cok sevdiğim bir söz vardır.*işleyen demir ışıldar.işlemeyende paslanır cürür*ışıldamak mı istiyorsun yoksa cürümek mi ona kendin karar vereceksin.