Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar nolur yardım edin hayatı zehir ediyor
undisputed
03-11-2011, 06:58 PM
merhaba arkadaşlar nolur yardım edin 15 yaşında bir erkeğim ve bulaşma korkusu var bendede ya önce yazmaktan çekindim ama sonradan yazmam gerektiğini düşündüm.heryerde sperm olduğunu düşünüyorum ya orda sperm varda elime bulaşırsa diye elimdende birine bulaşıp hamile kalırsa diye nolur yardım edin böle bişe mümkünmü bazı eşyalarda sperm olduğunu düşünüyorum noluryardım edin hayat zehir ediyor.
goffee
03-11-2011, 08:18 PM
merhaba arkadaşlar nolur yardım edin 15 yaşında bir erkeğim ve bulaşma korkusu var bendede ya önce yazmaktan çekindim ama sonradan yazmam gerektiğini düşündüm.heryerde sperm olduğunu düşünüyorum ya orda sperm varda elime bulaşırsa diye elimdende birine bulaşıp hamile kalırsa diye nolur yardım edin böle bişe mümkünmü bazı eşyalarda sperm olduğunu düşünüyorum noluryardım edin hayat zehir ediyor.
Bu söylediğin imkansız değil ama kolay mümkün olabilecek birşey değil.
Yani rahat ol.
undisputed
03-11-2011, 10:52 PM
nasıl yani o kadar süre eşyada canlı kalabilirmi
goffee
03-11-2011, 11:01 PM
Benm kastettiğim cinsel birleşme sonrasında dikkatsizlikle olabilecek şeylerdi.
Tabi kastettiğin süreyi aşağı yukarı degerlerle belirtirsen daha doğru bilgi verebilirim.
En azından denerim.
undisputed
03-11-2011, 11:12 PM
masturbasyon yaptıktan sonra ya bir yere bulaşmışsa diye dedim
goffee
03-11-2011, 11:45 PM
Çok uzun bir aradan sonra sorun olacagını sanmıyorum.
Kurur kurumaz ölecegini düşünüyorum.
undisputed
04-11-2011, 06:07 PM
eşyadan eşyaya geçtiğini düşünüyorum bu mümkünmü ne kadar canlı kalırlar
goffee
04-11-2011, 06:20 PM
kuruyunca öleceklerini düşündügümü söylemiştim.
kuruyunca öleceklerine göre eşyadan eşyaya bulaşsa ne olurki?
undisputed
05-11-2011, 07:28 PM
bazı uzmanlar 76 saat kadar yaşayabildiklerini söylüyor ya elbisemde varsa koltuklarda varsa koltuğa oturana bulaşırsa dıye içim içimi yiyor yardım edin
goffee
05-11-2011, 07:43 PM
Seni bu kadar korkutan sadece bir düşünce mi yoksa bir duruma mı şahit oldun?
Normalde bu kadar korkman normal değil.
Öğrenme bozuklugu yaşıyor olabilrsin açıkcası eskiden bende böyleydim ve seni kendime benzettiğim için bir uzmanla görüşmen gerekebilir.
Durumu daha açık anlatırsan daha doğru bir yönlendirme yapabiliriz.
Daha iyi bilen arkadaşlarımız varsa onlarda yazacaklardır.
gezgin
05-11-2011, 07:43 PM
.............................
Banlıcan
07-11-2011, 05:33 PM
Tek tek birşey yapaması olasılığı az kadın vücudu dışında pek de yaşayamayan şeylerden bu derece kendine dert edeceğine bence kafana yıldırım düşmesi meteor çarpması gibi çoook daha yüksek olasılıklı şeylerden endişe et bence.
Velahsılı evt teorik olarak korkulrın mümkün pratikte ise hesap etmeye deymeyecek kadar düşük bir olasılık.
Çok rahatsızsan eczanelerde genital temizlik mendilleri satılıyor sperm öldürücülü ellerini arada sil bu mendillerle.
eahcrock
13-12-2011, 04:24 PM
kardeş aynı korku bende de var bu mesajıma mutlaka cvp ver konusalım..
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.