Orijinalini görmek için tıklayınız : Panik atak kendime guvensizlik
Habil
31-10-2011, 12:14 AM
Merhaba)Ben Bakuda yasiyorum.oncelikle bildirmek isterimki problemim panik atak ve beynimde panik ataki yaradan o bow duwunceler.bu atakin neten yarandigini cozmuwum ama kurtula bilmiyorum bundan ben,cunki 2yildir mucadele ediyorum ve 2 yil benimle olmasi atakin kafamda iliwib kalmiw.derste cok heyecan yapiyorum kendim istemeden heyecanim son noktaya geliyor,insanlarla pek konuwamiyorum ama onceleri daha kotuydu wimdi biraz daha iyiyim.bir zamanlar intaharda duwunuyordum(((wimdi benimle ayni problemi olan varmi?ne yapa biliriz ya da bizi anlaya bileceklerden destek istiyoruz))))bunu kendimiz awa biliriz inaniyorum!!!
shafak
31-10-2011, 01:29 AM
Bahsettiğin kadarıyla bu sorunlara biz buralarda panik atak değil "sosyal fobi" diyoruz.
Yani diğer insanlarla ilişki kurmada zorluk ve sıkıntı hissetmek. Tarif ettiğin kadarıyla sorunun bu senin.
goffee
31-10-2011, 03:11 AM
Önceleri daha kötüydü dediğine göre yeni şeyler öğreniyor kendini geliştiriyorsun?
İlaç kullanıyormusun?
Habil
03-11-2011, 01:09 PM
Evet qaliba sosyal fobi bende.eveller insanlarla iliwki kurarken zorluk keciriyordum iliwki kuramiyirdum kendimi heyecanlandiriyordum ve buda insanlardan korkmama neden oluyordu kafam tutuluyrdu o zamanlar insanlarla konusurken ve buda benim dahada iliwki kurmama zorluk yaratiyordu sonralar kendime cesaret veriyordum bunu ashiyordum.wimdi ama pek zorluk cekmiyorum ama heyecan oluyor bende buda bazi insanlara karwi oluyor .en cokda benim heyecanim universitede oluyor,bugun cok heyecan oldu ve butun gunu surekli esniyorum.evet dun doktora gittim ve bana ilac verdi adi diploram bugun ilk kez onu kullandim .heyecan bana birden geliyor kendim hiss etmeden.bir wey var oyretmen benim adimi cekecek diyede 5 dakika onceden buna kendimi hazirliyorum heyecan yapiyor ayaga durup nese soylemek istemiyorum herkesin icinde.
goffee
03-11-2011, 02:33 PM
Sen okula birşeyler öğrenmek için gittiginin idrakına varmalısın.
Orda senin için önemli olan mükemmel bir hava vermen değil soruyu bilip bilmediğin olmalı.
Bunuda sadece kendin için bilmelisin arkadaşların yada öğretmenin için değil.
Konuya odaklanmalısın öğretmene yada arkadaşlarına değil.
goffee
04-11-2011, 08:17 AM
Anlatırken atak kelimesini kullansada anlattıgı belirtiler sosyal fobiyi andırıyor.
Belki iki sorunuda yaşıyor.
Gelince kendisi daha açık yazacaktır tahminimce.
Habil
04-11-2011, 02:03 PM
ben bugun bawka bir cur oldum korkuyorum cekiniyorum herweyden.sadece korku var icimdee
elifnur
05-11-2011, 08:14 AM
konuyu tartışmaya çevirmıyelım lütfen
yorum yazanların isteyı yardım etmek. bunu unutmayalım.
ve yorumlara saygıyla konuyu açan kardeşi düşünerek yanıt yazmalıyız bence...
goffee
05-11-2011, 09:22 AM
Bu moderatore bildirmek için kullandıgımız bildirim sisteminin ikonudur.
http://e-psikoloji.com/forum/images/buttons/report-40b-hover.png
Üye mesajlarının sol alt köşesinde bulunur.
Gereksiz tartışmaları moderatorlere mesaj atarak bildirebilirsiniz.
Konudan uzaklaşıp kişisel tartışmalara dönünce forum amacından çıkmaya başlıyor.