Orijinalini görmek için tıklayınız : Içine kapanık birisiyim ne olur yardım edin
hytbos
21-10-2011, 05:46 PM
merhaba arkadaslar foruma yeni üye oldum.
ben 15 yasında uzun boylu,biraz iri bir erkeğim.
liseye yeni basladım 1 ay oldu hic arkadasım yok.
bunların coğu ailevi sebeplerden kaynaklanıyor.babamın ilgisiz davranması,beni ezmesi gbi...
ben kücüklükten beri böyleyim eskiden fazla umursamıyordum ama artık canıma tak etti.hala 1 arkadasım bile yok ne doğru dürüst arayıp soranım var.
sporda başarısızım.nerdeyse hic katılmıyorum.ben cocukluğumu yaşayamadım ve bundan gectim artık hayatımın ileriki kısımlarını düsünüyorum.aslında yanlız kalmayı hem istiyorum hemde yanlız kalınca cok ama cok üzülüyorum.son zamanlarda kendimi müzik dinlemeye verdim.
kızlarlada pek konusamam zaten gözlerine bile bakamayacak kadar aciz biriyim ben.yakışıklı desen hic değilimdir.insanların konuştukları konular cok anlamsız ve sacma geliyor.
birkaç arkadas edinmek istedim ama kimse beni arasına almadığı icin bende bundan vazgectim
ne olur bana bir yol gösterinde bende bu illetten kurtulayım ne olur babama bile acılamadım ilk sizinle paylastım :confused:
yorum
21-10-2011, 06:05 PM
daha 15 yaşndasın nasıl çocukluğunu yaşamadın.:) gören 60A merdiven dayadığını sanacak
arkadaş ortamıda üzme kendini, gereksiz arkadaşlar olacağına olmasa daha iyi. okul başarını katlamaya bak ozaman daha popüler biri olursun.:) arkadaşın olur.
kız konusu ise hiç takılma zamanla olur.Kendini bu yaşta harap etme
Sen benim babamı görsen bide bende aksine çekingen biri değilimdir. suskunum ama bilinçli bir suskunluk benimkisi:)) konuaşcak gerekli kişiler yok:D
_)AviE(_
21-10-2011, 06:26 PM
Daha liseye yeni başladın oradaki herkes senin gibi arkadaşlıklar kurmak istiyor. Mutlaka bir yeteneğin vardır , okulda sosyal olmaya çalış , basketbol sınıf takımına girebilirsin mesela, resim çizebilirsin resim öğretmeninizle konuşabilirsin kendini bir alanda bile geliştirirsen dikkat çekersin , müziğe ilgin varsa gitar kurslarına gidebilirsin Kızlar için illa ki yakışıklı olmak şart değil ki sen sadece kendine güven , Sen kendini seversen insanlarda seni sever , hem zaten 2 hafta sonra yazılılar başlayacak ders çalış hocaların gözüne gir derste sürekli aktif ol ... Gerisi kendiliğinden gelir Merak etme :)
yorum
21-10-2011, 06:29 PM
gitar çalması bile yeterde artar değil mi avie.
akdeniz şarkısı çalarsın kızlar etrafında dönerler :D demedi deme...dert etme hergenç bunları yaşar ben hariç:D bu süreci bildiğimden dolayı içine düşmedim...
dipnot: üzgün zamanlarımda cokda gevezeyim
_)AviE(_
21-10-2011, 06:56 PM
Evet . Çok sıkı çalışırsan 6 ayda çok iyi çalabilirsin ama sürekli çalışman lazım Kendini ona verebilirsin ...Ama dersleri de ihmal etme sonra yazılı haftalarında çok strese girersin
Büyük ihtimalle herkes ilk yazılıda dökülür . Sen çalışırsan acayip dikkat çekersn Sonra kızlar soru çözdürmek için yanına gelirler :D
yorum
21-10-2011, 07:42 PM
soru çözdürmek için yanına gelmeleri.sonra tabi soru çözerken saçları yüzünede değer bi hoşlantı başlar. bi an nefesi nefesine karışır...Bilgiçce şu denklem şöyle oluyor dersin bir an havalara girip kendini beğenirsin. aynenn:D
sen bu tavsiyeleri dinle garanti çevrende en popüler sen olursun.Olmassan paran iade:))
goffee
21-10-2011, 07:43 PM
Senin yaşlarındayken bende arkadaşım olmamasını sorun ediyordum bazen gerçekten kendime şaşıyorum şu aralar inş kimse aramaz sormaz diyorum.
Malesef zamanla birçok arkadaşın olacak.
İlla arkadaşın olmamasını dert ediyorsan arkadaş edinmek senin elinde.
Begendiğin arkadaşlarına karşı bir adım atmalısın.
Ama herkesin arkadaşlıgını kabul edecegini düşünme.
Herkes aynı yapıda değildir kimisi kabul eder kimisi etmez.
yorum
21-10-2011, 07:49 PM
Beni arıyorlar arkadaşlarım goffe.
kadir:Alo:
ben:efendim
kadir:doktor naber,
ben: iyidir kadir seni sormalı.
kadir:Nası gidiyor
ben: iyidir senden
kadir:ya doktor bi işimiz düştü sanada halledebilirmisin?
ben:buyur kadir tabi ne demek.
kadir:bizim laptopta görüntü yok!
ben :hım sen gönder ben bakarım.
kadir:tamam doktor akşam kardeşim size bırakır.
ben:tamam kadir görüşürüz...
zamanla bu diyaloglardan başka bişey konuşamaz hale geldik. :D
ayseglk
21-10-2011, 09:14 PM
yalnızlık ciddi bi sorun......sf li olan çok insan var bu tarz forumlarda........dha öncede sölemişttim sf li arkadaşlar bi konu altında buluşup aynı şehirde olanlar arkadaş olmalı
melankolik_06
22-10-2011, 01:30 PM
ya üstat siktirin edin arkadaşı melankoliye kapıldınız mı 2 bira bi de vişne votka yapın valla arkadaşa falan gerek kalmıyo bu arada üstadım gitara başlaman geröekten çok iyi olur öyle günde 3-4 saat çalışmana da gerek yok her gün max 1.5 saat falan çalışsan 4 ayda baya baya çalarsın umut is over
yorum
23-10-2011, 08:39 PM
ben ve gitarr yapmaa-hiç sevmem özenti gençlerin yaptıkları şeyler be ne alakam olur.:) ben örnek verdim. benim ihtiyacım yok ki böyle şeylere
melankolik_06
25-10-2011, 12:13 PM
sen gitar çalanları özenti olarak görmeye devam et i.d.
yorum
25-10-2011, 12:34 PM
ama öyle değil mi?:)) tabi hepsini içine alamam da genelleme yapamam:)
shafak
18-02-2012, 01:50 AM
...d BAZEN. HE Bİ DE BEN BAŞKA BİŞEY SÖYLECEM.. SAKIZ ÇİĞNERKEN KULAK AÇILIR MI?DAMAR AÇILMAK BEN ÇİĞNİYORUM ARASIRA..DOKTOR DEDİ Kİ SAKIZ ÇİĞCEN DİYOR ACABA DOĞRU MU? BEN DİYORUM HA DEDİM.. HADİ ÇİĞNEYİM BARİ .d KÜÇÜKKEN ÇİĞNİYORUM FAZLA ÇİĞNEMİYORUM AĞZIM YORULUYOO.. .d BAK ARKADAŞLAR SAKIN GÜLME.. .d YANLIŞ DEME SAKIN ANLATIKLARIMI.. EĞER YANLIŞ DERSEN.MORALİMİ GİRERİM... :) KONUŞMAK İSTİYORUM. AMA ÇEKİNİYORUM... NYSE TŞKRLER :)
Sevgili kardeşim ! Sakız çiğnemenin beyne doğru kan dolaşımını ve beyin faaliyetlerini artırıcı etkisi var. Sakız çiğnerken bazen sağ bazen sol çeneyi kullanarak faydasını artırabilirsiniz. Ayrıca nefes çalışmaları ve sağ-sol beyin dengesini sağlayıcı çalışmalar yapabilirsiniz.
Sabahları aç karına 3 bardak sıcak su; akşamları da yine yemekten önce aç karına 3 bardak; içilebilecek kadar sıcaklıkta su içip yemeği 10 dakika kadar bekledikten sonra içmenizi tavsiye ederim.
Okuyabildikçe çok kitap okuyun. Diğer zamanlarda ve geceleri uyurken; MP3 modunda sesli kitapları ve konuşmalı radyo programlarını sürekli dinleyin. Dinlediğiniz programlar; şarkıların arasına sıkıştırılmış 2-3 cümlelik konuşmalardan ibaret olanlar değil, her konuda uzun uzun konuşmalar olan programlar olsun. Sık sık Mozart ve klasik batı müziği ve sadece kuş seslerinden ibaret olan MP3 kayıtlarını dinleyin günlük hayatın içinde ve uyurken. Rock, metal gibi gürültülü müzikler ile Arabesk ve Türk Sanat Müziği tarzı müziklerden uzak durunuz.
Bunları ve bazı başka çalışmaları sabırla uygularsanız; kendinizde büyük gelişmeler yaşamanız mümkün olacaktır diye düşünüyorum.
Saygılarımla...