Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkeğim ama Kız gibi
mertdinho
06-10-2011, 09:11 PM
yaşım 17 erkeğim ama kız gibi korkuyorum böcekler olsun, korku filmi olsun, yolda köpek görme olsun , kavgada edemem zaten
çoğu şeyi alışkanlık ediniyorum.
Çok duygusalım
çok zayıfım hemen etkileniyorum.Filmlerden, sözlerden
bıktım! erkek gibi biraz katı olsam . Konunun yeri doğrumu bilmiyorum .
not = psikologa gittim takıntı saplantı dedi ama öyle temizlik filan değil , farklı bu not konu ile alakasızdır(sanırım).
Banlıcan
07-10-2011, 08:52 AM
Börtü böcek korkusunu bilmem ama diğer şeylerinsan olduğuna delalet. Bu arada meraktan soruyorum karıncalar hakkında ne düşünüyorsun?
Sen bir makine değilsin. Duyguların olması normal.
Olmak sitediğin şey aşağıdaki mi??
http://e-psikoloji.com/forum/attachment.php?attachmentid=1664&d=1317966728
melankolik_06
07-10-2011, 10:24 AM
kavga etmekten,köpekten,böcekten korkuyosun?diğer insanlar gibi barıştan,kardeşlikten korkup da parana,hisse senetlerine,tank gibi arabalarına sarılır mıydın peki?insanlıktan korktuğun için diğer insanları ezer miydin?sen korkak değilsin sadece tek başına yapacağın bir eylemde biraz çekingensin.emin ol ki kollektif bir eylemde,bir devrimde en ön saflarda yer alırsın.
goffee
08-10-2011, 01:47 PM
Sorun sende değil.
Kavga etmenin bir erkeklik göstergesi oldugunu düşünmenize itenlerde.
040147
08-10-2011, 06:38 PM
yaşım 17 erkeğim ama kız gibi korkuyorum böcekler olsun, korku filmi olsun, yolda köpek görme olsun , kavgada edemem zaten
çoğu şeyi alışkanlık ediniyorum.
Çok duygusalım
çok zayıfım hemen etkileniyorum.Filmlerden, sözlerden
bıktım! erkek gibi biraz katı olsam . Konunun yeri doğrumu bilmiyorum .
not = psikologa gittim takıntı saplantı dedi ama öyle temizlik filan değil , farklı bu not konu ile alakasızdır(sanırım).29 yaşındayım, erkeğim, kadınlardan hoşlanıyorum. Yani öyle döneklik, tekerleklik gibi bir durumum yok. Senin de öyle gibi görünüyor. Ama bunları ben de yaşıyorum.
Eskiden böceklerden korkardım. Ama bol böcekli bir evde üç senemi geçirmek zorunda kaldıktan sonra bu durum epey hafifledi. Şimdi sadece iğreniyorum. Ama gerekirse elimle alır öldürürüm.
Korku filmi izlemem. Filmlerin gerilim, tecavüz, işkence, sevişme gibi sahnelerinde gözlerimi kapatırım. Köpek gördüğümde yolumu değiştiririm. Evet bence doğru, bunun adı olsa olsa OKB'dir. Ama bana böyle bir teşhs konmadı henüz. Çünkü dahası var.
Allah cevap verenlere bile vermesin bu sorunları. Varsın bizimkisini insanlık sansınlar!
mertdinho
08-10-2011, 07:40 PM
Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için. bunları aşmaya çalışıyorum buda çok yoruyor beni.
plüton
08-10-2011, 08:18 PM
Yaşın henüz küçük, hele bir 25e doğru yollan o zaman geri dönüp keşke daha fazla duygum olsaydı diyeceksin. Merak etme hayat seni katılaştıracaktır. Bu durumu takıntı etme kendine. Bu durum kız gibi göründüğün anlamına gelmiyor. Kız gibi görünmek daha farklı bir şey. Ben senden farklı olarak sadece böceklerden korkmuyorum. Kız gibi göründüğümü düşünmüyorum hiç. Kavga etmek zaten gereksiz bir şey, korku filmlerinden korkmak insanlık hali. Hassas ve duygusal olmanız da sizin en özel yanınız. Asıl erkeklik sertlik kabalık değildir alçakgönüllü ve içten olabilmektir.
040147
08-10-2011, 10:02 PM
hele bir 25e doğru yollan o zaman geri dönüp keşke daha fazla duygum olsaydı diyeceksin.
ya ben ne yapayım?
yorum
08-10-2011, 10:13 PM
23 yaşındayım. Babam bana korkmamayı öğretti, ve akşamları ormana gider kendi cesaretimi ölçerim.Adam yaralamaktan 2 yıl hapiste geçirdim ve şimdi çakı gibiyim.Gerekirse adam bile öldürürüm. Bi çok çeşitli suçlardan arandım ama hiç birinde yakalanmadım.Ya zekiliğimden yada şansımdan.Yada cesaretimden.
Aşiretlik olduğu için bizde hep önde ben oldum. Hİç tereddüt etmedim ailem neyi isterse ne yapmamı dilerse onu yapardım.Adam kaçırma adam öldürme çete kurma polis yaralama.
Dip not böyle şeyler yazan biri olsaydı karşınızda ona korkak denilmezdi dimi sizce? cesur mu mert mi? ne denirdi, siz gelmiş böcekten börtüden korkuyorum ve bu yüzden korkak terimi bulmuşsunuz kendinize yapmayın Allah aşkına bırakın heryaşın belli evreleri vardır bunları yaşayıp geçirin sonra bişeylere tanım koyun.korkak değilsiniz sadece gereğinden fazla hassasınız ve tiksiniyorsunu böcekten börtüden vsvs:) üff bak sinirlendim şimdi he :D:D
waybe ne çok konuştum..:D
nevrotik80
18-10-2011, 09:19 PM
bunun gibi mi olmak istiyorsun?!!!
http://www.mobesevideo.com/erzincanda-otobus-soforune-dayak/uzman-cavus-otobus-soforunu-boyle-dovdu-video_5649ecff8.html
9 ŞUBAT
18-10-2011, 09:25 PM
İnsanın korkuları kız erkek olmasına gore farklılık gostermez .Herkesin kendine gore korkuları vardır .Genelde bu korkuların temeli çocukluk doneminde yaşanan olumsuz olaylar nedeniyle beynimizi ve gelecegimizi buyuk oranda etkiler .
O yuzden fazla kafaya takmayıp biraz profesyonel destek alarak kurtulman mumkun .