Orijinalini görmek için tıklayınız : DEPERSONALİZASYON ..yardım..DİSSOSİYATİF bozukluk
serpill
03-10-2011, 12:26 AM
arkadslar dissosiyatif bozukluk -depersonalızasyon yasayan arkadslar varmı varsa lütfen yazabilirler mı
goals
20-11-2011, 11:36 PM
bende de var. evlendikten sonra yavaş yavaş yükseldi. belki önceleri herkeste olan kadardı. ama gittikçe. ilerledi. 1 yıl panik atak tedavisi görmüştüm sonraları ise bu şekle dönüştü. bi ara baya popülermiş bu ancak epeydir konuşulmuyor sanırım. belki de bunun bi çaresini buldular. umarım biz de öğreniriz.
goffee
21-11-2011, 01:57 AM
bende de var. evlendikten sonra yavaş yavaş yükseldi. belki önceleri herkeste olan kadardı. ama gittikçe. ilerledi. 1 yıl panik atak tedavisi görmüştüm sonraları ise bu şekle dönüştü. bi ara baya popülermiş bu ancak epeydir konuşulmuyor sanırım. belki de bunun bi çaresini buldular. umarım biz de öğreniriz.
Az önce msn den bir arkadaşımızla konuştum.
OKB sorunu yaşadıgını tedaviden sonra anksiyeteye dönüştügünü söyledi.
Acaba ilaçlardan sonra hastalıkların bu şekilde birbirine dönüşmesi mümkün mü değil mi?
Eğer mümkünse gerektiginden daha uzun süre ilaç alımıyla felan mı mümkün oluyor?
elifnur
22-11-2011, 12:16 AM
Az önce msn den bir arkadaşımızla konuştum.
OKB sorunu yaşadıgını tedaviden sonra anksiyeteye dönüştügünü söyledi.
Acaba ilaçlardan sonra hastalıkların bu şekilde birbirine dönüşmesi mümkün mü değil mi?
Eğer mümkünse gerektiginden daha uzun süre ilaç alımıyla felan mı mümkün oluyor?
bendeki okb hastalığı vardı fazla ılacda kullanmamışım 1 yıl. Ama şımdi ankısıyete bozuklugumda var. Yanı bence bunun ılacla ılgısı yok.
elifnur
22-11-2011, 12:18 AM
ben başka bır sitede panık atakla ılgılı forumda yazdığınız bu hastalıgı atlatan bırısının yorumunu okumuşdum.
yanı tedavı edılen hastalıkdı. edılmeseydı ıyıleşende olmazdı dımı. umudunuzu ve ıyılesme ınancınızı ıtırırsenız. tedavıde olamazsınız. dogru doktoru bulub sabrla tedavı olmak lazımdı bence.
goals
22-11-2011, 12:47 AM
ben başka bır sitede panık atakla ılgılı forumda yazdığınız bu hastalıgı atlatan bırısının yorumunu okumuşdum.
yanı tedavı edılen hastalıkdı. edılmeseydı ıyıleşende olmazdı dımı. umudunuzu ve ıyılesme ınancınızı ıtırırsenız. tedavıde olamazsınız. dogru doktoru bulub sabrla tedavı olmak lazımdı bence.
ben kendi kendime bişiler yapmaya çalışıyorum işte. aslında kafayı serin tutmak istemediklerinden uzaklaşıp istediğin şeyleri yapmak bunu biraz düzeltiyor.
drykskedi
21-12-2011, 11:29 PM
10 yıldır yaşıyorum çok kötü bişeyyyy...