Orijinalini görmek için tıklayınız : Okb'lilere sesleniyorum istanbul'da buluşalım
yapayalnız değlsn
25-09-2011, 02:18 PM
Merhaba arkadaşlar ben gün belirleyip İstanbul'da buluşalım diyorum.Sonuçta yüz yüze gelip konuşmak çok güzel olacaktır.Ne dersiniz?Cevaplarınızı bekliyorum...
gpacs
29-09-2011, 06:22 PM
bana uyar.
yapayalnız değlsn
29-09-2011, 08:46 PM
eeeee hadi buluşmak için biraz kalabalık olalım diyorum ben...
dogruluk
29-09-2011, 09:45 PM
yer belirleyelim bence öncelikle, taksim de bi kitapçı var üstünde kafe var, orası olurmu
NightEyes
30-09-2011, 01:38 PM
bende isterdim buluşmak ama ama : -ı sadece belirli yerlere gidebiliyorum güzergah bilmiyorum :ı
yorum
30-09-2011, 02:35 PM
Böle aktiviteler içerisinde olmanız sevindirici, bir çok insan için bunların çok yararlı olabileceğini düşünüyorum. Ve ayrı bir hava olacak kesinlikle.
OKB KREDİX
30-09-2011, 02:35 PM
Ben varım diyorum
gpacs
30-09-2011, 08:25 PM
önümüzdeki haftasonu nasıl ?
hem bu 1 haftada forumu okuyup gelmek isteyecek arkadaşlar da olabilir.
buarada istanbuldayım.
yapayalnız değlsn
02-10-2011, 06:00 PM
bende isterdim buluşmak ama ama : -ı sadece belirli yerlere gidebiliyorum güzergah bilmiyorum :ı
siz yeterki gelmek isteyin bizi bulursunuz:)
yapayalnız değlsn
02-10-2011, 06:03 PM
bence daha çok reklam yapalım sayı biraz daha artsın güzel olur.1 hafta erken bir zaman,burda tanıdığınz arkadaşlarınıza da söyleyebilirsiniz.Sadece OKB'liler değil diğer forumdaki arkadaşlar da gelirse hoş olur.Lütfen daha çok olalım ve buluşmayı istanbul'umuzda gerçekleştirelim:)
goffee
02-10-2011, 10:20 PM
Katılamıyorum ama sizlere iyi eğlenceler diliyorum arkadaşlar.
yorum
03-10-2011, 05:20 PM
Yeri belirleyin de yakın olursa bana gelme ihtimalim yüksek olur :)
dogruluk
03-10-2011, 11:16 PM
e hadi ama yer önerileriniz? başlatan hemşire sen nerdesin
yapayalnız değlsn
03-10-2011, 11:24 PM
burdayım hemşire derken benim sanırım:)taksim ya da kadıköy olabilir
dogruluk
03-10-2011, 11:33 PM
taksim daha merkezi orası olsun, taksimde benim söylediğim kitapçı üstü sessiz çayhane duruyormu hala? yada başka bir yer önerin, merkezde bi hamburgerci vardı, en üst katı yazlıktı orası duruyormu? neresi olsun yada?
yorum
04-10-2011, 01:57 PM
Kadıköy-üsküdar?
dogruluk
04-10-2011, 11:39 PM
yer belirleyelim bu arada facebook grubunu buldunuzmu? psikoloji forumu yazıp aratın
dogruluk
07-10-2011, 11:00 PM
ya tamam herkes gelsin, yanlız bir liste yapalım herkes sorununu anlatsın, gelenleri tanıyalım, grup gurupta oturabiliriz, konuşma konumuz hastalıklar zaten, bence fobisi olanlara iyi gelir, arkadaşlar sosyal fobisi olanlara iyi gelir takıntılarımızı paylaşırız, ne de3rsiniz?
facebook grubuma niye üye olmadın sen hemşire?
goffee
08-10-2011, 02:38 PM
Bence birbirinizi iyice tanıyıncaya kadar hastalıklarınızdan uzak konular oluşturun.
Hatta hastalıklarınızı geride bırakıp artık yeni sosyal bir grup ortamı yarattıgınızı farkedin.
Sadece muhabbet edin.
Yada aranızda muhabbet etmeyi sevenleri dinleyin.
Dinlemek te çok eğlenceli ve eğiticidir.
Tabi yinede siz bilirsiniz.
dogruluk
09-10-2011, 12:46 AM
facebookta grup açtım üye olun, orda toplanalım yer kararlaştıralım,
arama kısmına girip psikoloji forumu yazınca çıkıyor, şu an 2 üye var, gelen girsin, sonra buluşma yeri kararlaştırıcaz
yorum
09-10-2011, 10:42 AM
Bence birbirinizi iyice tanıyıncaya kadar hastalıklarınızdan uzak konular oluşturun.
Hatta hastalıklarınızı geride bırakıp artık yeni sosyal bir grup ortamı yarattıgınızı farkedin.
Sadece muhabbet edin.
Tabi yinede siz bilirsiniz.
katılıyorum. Bence de öyle yapın.
Minnie
09-10-2011, 01:36 PM
[QUOTE=goffee;100163]Bence birbirinizi iyice tanıyıncaya kadar hastalıklarınızdan uzak konular oluşturun.
Sadece muhabbet edin.
Tabi yinede siz bilirsiniz.[/QUOTE
evet bu mantıklı
dogruluk
09-10-2011, 06:43 PM
iyide gelenler zaten sosyal fobili, konuşamıyorlarki?
bu çok bilen arkadşalardanda bir iki tanesi gelsinde bari onlar konuşsun anlatsın ibşeyler bizde dinleyelim
goffee
09-10-2011, 07:52 PM
Kendinizi bu kadar hafife almayın.
İş başa düşünce başarabileceginizi biliyorum.
şizoaffektif
10-10-2011, 09:46 AM
....................
goffee
10-10-2011, 12:22 PM
böbrek . avi
bu değil ama bu gibi şeylerde aklımdan geçmedi değil.
doğruluktan ve diğer arkadaşlarımdan özür diliyorum.
temkinli yaklaşmam bu yüzden.
yoksa 2-3 mesajım öncesinde, kimseye karışmak amacım değildi zaten.
Hani bir yandan kendilerini geliştirmelerini istiyorum bir yandan bunu başlatan kişilerin forumda biraz daha tanınmış kişiler olmasını istiyorum henüz özür dilediğim bu arkadaşlarımızı yeteri kadar tanımıyorum.
Beni çoğunuz tanıyorsunuz ama ben istesemde gelemem gelemeyecegim içinde böyle birşeyi başlatamam.
googleda arama yaparsanız neden ürktüğümü anlarsınız.
Ne anlatmak istediğim anlaşılmazsa sorarsanız daha açık anlatabilirim.
yorum
10-10-2011, 01:52 PM
goffe nası yani olaydan fransızımda...:)
goffee
10-10-2011, 02:07 PM
bobrek.avi yazıp google da arama yapabilirsin.
Yine anlamazsanız sorabilrsiniz anlatırım.
yorum
10-10-2011, 03:25 PM
:) anladım goffee tşk ben cok cahilim yaf wala
yapayalnız değlsn
11-10-2011, 10:01 PM
HERKES OKUSUN LÜTFEN!!!
Bu böbrek avı muhabbetini anlamadım ilk başta ama tahminim güven problemi ,buluşmanın sıkıntılı olacağı durumu sanırım.Bakın bu buluşmayı ben teklif ettim öncüsü benim ben kim miyim?Adım Cannur Gebze'de türkçe öğretmeniyim 27 yaşındayım.Ben OKB'yi yıllarca yaşamış ilk 6 ay cehaletimden ne olduğunu anlayamamış biriyim.Çünkü ben o güne değin bunun bir psikolojik birşey olacağını düşünemedim çünkü bedenen de sağlıklı biriydim.Hastalık nedir bilmezdim ve güçlü bir yapıya sahiptim hala da öyle çok şükür.Kendine her anlamda iyi bakan sporu,dansı seven biriyim.Her neyse uzatmayayım.tam 4. yıl bunun 1 yılı ise çok ağır geçirmiş bir OKB.
Cinsel,dinsel,titizlik aklınızda ne varsa hepsini yaşadım.İlk 6 ayda farkettiğim an gittim benim gibi çatlak bir psikiyatrise.Favarin diye bir hap verdi sadece 1 ay kullandım.Çünkü benim hap kullanma durumum çok nadirdir.Gribi bile ilaç değil doğal şeylerle geçiren biri olarak daha kötü oldum.ve birden kesmeyerek azaltarak hapı 2. ayda bitirdim.Burda çok kısa geçiyorum detayları çok fazla herşeyden önce ölmezsem eğer bu takıntıları yeneceğime canım pahasına inandım.Bana inatçısın diyor annem ben inadımla yendim arkadaş bunu inancımla ve kendimi bilgilendirerek.Tüm takıntılara tavsiyem AKLINIZA GELEN DÜŞÜNCEYİ ASLA UMURSAMA İNADINA HEP TERSİNİ YAP!Ve ben Allah'a olan inancı çok yüksek olan biri olarak dibini görmediğim kuyuya inerken bir gün muhakkak dibi görecegimi biliyordum ki öylede oldu.1.5 yıl önce tamamen gittiler 5 ay önce bu sefer tekrar ziyaret etti beni ama bu düşünce olarak değil omzumda yanmayla.anlamadım ne alaka dedim.Ama o kadar bilgilendim ki psilolojik olacağını düşündüm ve test etmek için aksamında tanıdığım ist en iyi psikiyatrisinden sabahında randevu aldım.Adını unuttum adamın ama bulurum.Gittim tam 1.5 saat konuştum ve verdiği cevap şuydu:BEN SENİN GİBİ BİR OBSESYON İLK KEZ GÖRÜYORUM.SANA ŞUNU YAP DİYECEĞİM HİÇBİRŞEY YOK HERŞEYE HAKİMSİN.SENİN GİBİ BİR OBSESYONU İLAÇ+TERAPİ ÇOK KISA SÜREDE TEDAVİ EDEBİLİRİZ AMA BEN SENİN GİBİ BİR OBSESYONU SADECE TERAPİYLE BU BEDENSEL SIKINTISINI GİDEREBİLİR MİYİZ DENEMEK İSTİYORUM DEDİ.BEN DE TEŞEKKÜR EDERİM DEDİM AMA BEN DAYANACAĞIM DİĞER AY GÖRÜŞELİM DEDİM.ve gitmedim çünkü yine halledeceğimi biliyordum.Ben bedebsel şeker v.s gibi bir hastalık olabilir mi diye emin olmak istedim sadece ve Allah'ıma şükür 3 ayda gittiler şimdi çok iyiyim.Benim buluşma nedenim dertleri anlatmak değil ben başarıyorsam siz de yapabilirsiniz demek ve bununla ilgili de bir kitap yazmak istiyorum.Güveni sağlamak için facebook gibi bir paylaşım sitesinde buluşabiliriz.Kaldıki ben buluşma yerini taksimde kitapçı olarak düşündüm.Yani halkın içinde olacağız.Düşünün ki böyle kötü bir düşünce var nasıl yapacağız böbrek avını topluca sizi ortadan nasıl kaldırabilirim.Evet akıllı biriyim ama ben her daim pozitif düşünen biriyim bu yuzden benim basıma kötü şeyler fazla gelmez çünkü gelirse ne olacagını da düşünürüm.Şu korkularınızdan güvensizliklerinizden kurtulun.Net ortamı kimbilir kimler var düşüncesi,?Burası gerçek hayat!iyi de var kötü de siz kendinize güvenin size de güvenenler ancak o zamn olur.Ben buluşalım diyorum ısrarla......
yorum
12-10-2011, 03:32 PM
Okudum...:)
dogruluk
12-10-2011, 10:27 PM
yavvv harbiden korkuyomuşsunuz, yuh be!
herkesin ortasında görüşücez, kimlerin geleceği belli değil, zaten sosyal fobili insanlarız, yok böbrek yok bilmemne, burdakilerin yarısı zaten intihar eğilimli adam senin böbreğini ne yapıcak öbür taraftamı satıcak?
kalan yarısıda zaten sosyal fobiden konuşamıyor, dedik ya önce facebookta gerçek adlarınızla gelin tanışın, zaten top topu bir avuç insan olur, ama sonra belki sayı artar, iyi de olur, bakın zaten bu problemleri yaşayanlar arkadaşsız kalıyor, belki birbirinizle arkadaşta olursunuz, sıkıntılarınızı paylaşırsınız, ne bileyim, ben açıkçası benim yaşadığım bu sorunları yaşayan birilerini görmek istiyorum, sadece bir depresyonda arkadaş görmüştüm, onunda yüz ifadesinden anladım depresyonda olduğunu çok kötüydü gerçekten , gelenler sağolsun gelmeyenler kahrolsun
:)
dogruluk
15-10-2011, 09:30 AM
nerde kalmıştık
yapayalnız değlsn
23-10-2011, 02:17 PM
nerde kalmıştık
Evet uzun süredir girmiyorum pek de ilginemedik.pek de keyfimiz yok son günlerde ondan.Ama olacak insallah en kısa sürede bayramdan sonra mesela:)
dogruluk
01-11-2011, 10:50 PM
yav yapayanlız değilsin ne zaman görüşücez, kim geliyorsa gelsin , gelmiyorlarsa kendim kendimle buluşucam ya alla allaaa bi OKB li yokmu
yapayalnız değlsn
02-11-2011, 05:20 PM
yav yapayanlız değilsin ne zaman görüşücez, kim geliyorsa gelsin , gelmiyorlarsa kendim kendimle buluşucam ya alla allaaa bi OKB li yokmu
heh evet buluşacağız bayramdan sonra elbet:)yani hemen söyleyeyim o zaman 27 kasım pazar günü kadıköyde buluşalım.Ben bu katılıma baya kişinin geleceğinin düşünüyorum.Ha gaayret hadi herkesi bekliyoruz:):):)
yapayalnız değlsn
22-11-2011, 11:27 PM
nasılsınız görüşmeyeli eeee hadi bir toparlanıp buluşalım...
senveben
22-11-2011, 11:40 PM
Gerek yok bence.sizer buluşursanız buluşun.
yapayalnız değlsn
24-11-2011, 09:18 PM
Gerek yok bence.sizer buluşursanız buluşun.
İzin verirseniz biz buluşacağız.Siz gelmeme hakkını kullanabilirsiniz:)
yapayalnız değlsn
09-12-2011, 04:20 PM
Haydi arkadaşlar artık bekledik baya buluşmamızı gerçekleştirelim.gelirim diyen arkadaşlara istek gönderdim.siz de arkadaşlarınıza ulaşın olur mu
big_bactery
09-12-2011, 11:00 PM
ben ankarada buluşma ayarlamaya çalıştım olmadı,zor ya.... :(
gpacs
18-12-2011, 08:16 PM
sonuç? istanbul görüşme vs?
yapayalnız değlsn
22-12-2011, 08:13 PM
sonuç? istanbul görüşme vs?
Sonuç İstanbul'da inşallah görüşeceğiz.Toplam sayı 5 olsa da 50 olsa da farketmez.İstekli olalım yeter sizden fikir bekliyorum.Yılbaşı haftası sonrası görüşelim derim ne dersiniz?
lukakerem
23-12-2011, 01:13 AM
bende gelirim vallah :)
dogruluk
10-01-2016, 12:32 AM
konuyu sil
obirobsesif
11-01-2016, 02:36 PM
Tiki tutup evden cikamazlarsa yada mekana girip.mekandan ayrilamaz yada konusurken tiki tutup susarsa :D