PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nörofren?

MuAmMa
27-08-2011, 03:57 PM
Esselamun Aleykum arkadaşlar;nörofren ilacı hakkında bilgisi olan var mı?
Yan etkileri nelerdir,bağımlılık yapar mı?

MuAmMa
27-08-2011, 04:10 PM
Forumda kimse yok mu?:S

goffee
27-08-2011, 04:48 PM
Google da nörofren diye arama yapınca ilk 2 site detaylı bilgi veriyor.
ilacrehberi.com da ilacın prospektüs bilgileri var.
Siteye girdiğiniz zaman sitedende nörofren diye arama yapabilrsiniz.

MuAmMa
27-08-2011, 05:43 PM
Google da nörofren diye arama yapınca ilk 2 site detaylı bilgi veriyor.
ilacrehberi.com da ilacın prospektüs bilgileri var.
Siteye girdiğiniz zaman sitedende nörofren diye arama yapabilrsiniz.

Sevgili goffee;teşekkür ederim bilgilendirmenizden dolayı.Yalnız ben bu ilacı kullananlardan bilgi almak istiyordum.Kullandıkları sürece nasıl bir fayda gördüler,yada ne gibi yan etkilerini gördüler.

Daha önce açmış olduğum konuyu siz de okumuştunuz.Yaşamış olduğum depresyondan kaynaklı konuşma bozukluğu yaşıyorum.Bu gün bu sebebden dolayı tekrardan doktora gittim.İçinde bulunmuş olduğum sıkıntıyı atlatabilmem ve dilimdeki peltekleşmeden kurtulabilmem için bu ilacı verdi.Ama internette bu ilacın araştırmasını yaptım,çok yan etki yaptığı söyleniliyor.O yüzden kullanmaya cesaret edemiyorum.Bundan dolayı foruma yazıp varsa kullananlar kendilerinden bilgi almak istedim.
Allah sağlık sorunları olan herkesin yardımcısı olsun inşallah...

Kimene
27-08-2011, 08:02 PM
Sevgili Muamma,
Yeni bir ilaca baslarken insan haliyle bir tedirginlik yasiyor.Hele ki bu ilac psikiyatri'de kulanilan ilac gurubundansa.Fakat, sizde takdir edersiniz ki, her bunye her ilaca ayni tepkiyi vermeye bilir.Burada almayi umud ettiginiz ilac bilgileri sizi yanlis yonlendire bilir.Size tavsiyem, doktorunuza guvenip ilacinizi kulanmaniz, beklenmiyen bir etki gordugunuz de yine bunu doktorunuzla paylasmaniz..
Sagliklar dilerim....