Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ben bir öküzüm

yavasyavas
24-12-2007, 10:27 PM
sonunda insana bu lafıda dedittiler ya kafayı yememek hicten degil birine tanışabilirmiyi diyoruz diyor ki geri pilanda kalmam yok olmaz anlamadıgım nokta sanki insan yiyoruz bu site belli kişilerin bulundugu bir site yani sanki insan yiyoruz ama daha evrimleşemedik suan bipolarım birgün şizofren olursan o gün insan yemeyede başlarız ama bu lafı dedirten kişilerede helal osun başkabirşet demiyorum

Nefertiti
24-12-2007, 10:55 PM
sonunda insana bu lafıda dedittiler ya kafayı yememek hicten degil birine tanışabilirmiyi diyoruz diyor ki geri pilanda kalmam yok olmaz anlamadıgım nokta sanki insan yiyoruz bu site belli kişilerin bulundugu bir site yani sanki insan yiyoruz ama daha evrimleşemedik suan bipolarım birgün şizofren olursan o gün insan yemeyede başlarız ama bu lafı dedirten kişilerede helal osun başkabirşet demiyorum

Estağfirullah ,niye kendine hakaret ediyorsun kardeşim,sinirle yazmışsın belli,
ben kendi adıma hiç bir şey anlamadım,biraz toparlasan ??

butterfly
24-12-2007, 11:06 PM

estagfirullah ve allah korusun

yavasyavas
24-12-2007, 11:10 PM
bunu dedirtenler utansın gerce insanların deriside kalınya utanma yoktur

butterfly
24-12-2007, 11:14 PM
yavasyavas arkadasım sorun ne eger sakıncası yoksa acıklarmısınız?

Gümüş
24-12-2007, 11:31 PM
:eek:neden bu kadar sinirlendiniz?bende fıkra filan sandım başılığı görünce.:oüzmeyin kendinizi bu kadar.isterseniz bipolar bölümünde paylaşabiliriz arkadaşım.bende bipolar hastasıyım.bize sinirlenmek yaramıyor.daha kötü oluyoruz.

keşiş
25-12-2007, 03:32 AM
yavasyavas olay nedir ayıptır sorması?

9 ŞUBAT
25-12-2007, 12:24 PM

sevgili arkdaşım sorun nedir anlamadım ama yanlış anlaşılma olmuş belliki , her kes aynı tepkiyi vermeyebilir bunuda hoş karşılamak lazım ,
sitede hiç kimse kimsenin kotulugunu istemez biz burda birbirimize yardımcı olmak için bir aradayız yoksa birbirimizi kırmak için degil .

cankız
31-12-2007, 08:53 AM
Şansa bak. İlk baktığım mesajda neyle karşılaştım :) Sakin olun arkadaşım. Eminim herkes bişeyler vermek, almak ve hoş zaman geçirmek için buradadır. Bu yüzden, hiç birşeyin sinirlerinizi bozmasına izin vermeyin. İnsan isteyince, duygularını kontrol edebiliyor :)

biricik
31-12-2007, 09:33 AM
tam olarak sorun ne:confused:

elohir93
31-12-2007, 04:20 PM
yavaş ol arkadaşım :eek:
anladım sen burda arkadaşlar edinmek istiyorsun ama arkadaş olmak istemeyenlere saygılı olman lazım yani bu kadar sinirlencek bi şey o seninle arkadaşlık kurmak istemiyorsa başka birine sor mutlaka biri seninle dertleşmek isteyecektir;)

isimsiz
31-12-2007, 04:24 PM
Bende çok fransız kaldım hala mevzuyu anlayamadım.Konu nedir anlayan varsa açıklasın lütfen,bu arkadaşımız neden bu kadar sinirlenmiş,kim kırmış bu denli:(

elohir93
31-12-2007, 04:27 PM
benim anladığım şu;
arkadaşımız yavaşyavaş birine özel mesajdan tanışabilirmiyiz diye sormuş arkadaşlık kurup dertleşmek istemiş
özel mesaj gönderdiği arkadaş tarafından reddedilmiş ve çok sinirlenmiş

benim anladığım bu

isimsiz
31-12-2007, 04:31 PM
Tşk ederim arkadaşım,sanırım reddetme şekli kırıcı veya kaba idi karşı tarafın yoksa bu kadar üzülmezdi,bu durumdan benim anladığım reddedilme şekli ,:(geri çevrilme değil.

babyrose
31-12-2007, 05:07 PM
seni bu kadar kızdıran olayı biraz daha açık anlatsaydın daha fazla yardımcı olabilirdik sanırım ama arkadaşların yorumlarından yola çıkarak şunları yazabilirim.
arkadaşlık kurup derdini paylaşmak istiyorsan insanların ilk olarak seni biraz tanımalarına izin vermelisin bence.daha sonra eminimki seninle dertleşmek istiycek bir çok arkadaş bulursun.
şunu unutma sorun senin insan yemen değil ama etrafta bir çok pirana dolaşıyor.
bu güven meselesi.
ben mesela artık emin olmadığım kimseyle görüşmüyorum.böylece piranalardan da uzak kalıyorum.diyceksin ki hiç mi iyi insan yok.aksine çok fazla iyi insan var.ama bunu anlamak için zaman gerekiyor.

BeYaZ_KeLeBeK
31-12-2007, 05:48 PM
arkadaşlar bugün yeni bir yıla giriyoruz...ve hiç bişey beni sinirlendiremez....

ama kaç gündür bu konunun konuşulması beni iyice germeye başladı...yanlış anlaşılmasın buraya yazan arkadaşlara değil sözüm...tabiki böyle bir başlığı haklı olarak merak ediyorsunuz...

bende artık cevap yazma gereği duydum...konu benimle ilgili çünkü....

yavaşyavaş arkadaşımız bana özel mesaj attı...tanışabilirmiyiz dedi...ve kendi ismini verdi...bende ilk etapta hiç tanımdağım bir insana ismimi vermek istemedim..ve kendisine kibarca karşı mesaj attım...yanlış anlama presnsibim dedim...ayrıca adımı vermek veya her tanışmak isteyenle tanışma mecburiyetim yok sanırım...

kendisi bu mesajıma ağır hakaretler dolu bir başlık açtı buraya...bence oldukça gereksizdi bu...çünkü ben kendisine ne hakaret ettim ne ağır konuştum...sadece prensibimi dile getirdim...forumda tanışabileceğimizi söyledim..bunun için özele gerek olmadığını söyledim...hatta mesajlar saklıdır mesaj kutumda isterseniz burdanda paylaşabilirim ama ben gerek görmüyorum...

bu konunun daha fazla uzamasını istemediğim içinde cvp yazma gereği duydum...ortada abartılacak hiçbişey yok...beni bilen bilir burda...bende burda insanların sorunlarının paylaşmak ve yardımcı olabilmek için bulunuyorum...

ve yavaşyavaş arkadaşımıza özellikle böyle bişey yapmış olamam herhalde...

neyse umarım bundan sonra bu tür bir sorunla karşılaşmam,karşılaşmayız...ve ilk defa böyle bişey başıma geldiğininde altını çizmek isterim...daha önecede eminim sizinde başınıza gelmiştir böyle tanışmak istemek falan...kibarca fikrinizi söylersizniz adınızı vermek istemessiniz ve konu kapanır...böylesini ilk defa gördüm...

kamiloglu
28-01-2008, 08:30 PM
ilginç :cool:

Gümüş
28-01-2008, 08:31 PM
ilginç :cool:

inanamıyorum berkeley nerden buldun bu forumu:Dbu konu kapanalı uzun süre oldu:D

kamiloglu
28-01-2008, 08:35 PM
inanamıyorum berkeley nerden buldun bu forumu:Dbu konu kapanalı uzun süre oldu:D

yok ya geçenlerde arkadaşlarla bir muhabbet olmuştu benim de bir anda bu konu aklıma geldi :)
ha aklıma gelmişken mesaj yazmadan duramadım
bir de arkadaşın başlığı baya ilgi çekiyor böyle bir konuya yorum yapmazsak ayıp olur :D

butterfly
28-01-2008, 08:49 PM
yok ya geçenlerde arkadaşlarla bir muhabbet olmuştu benim de bir anda bu konu aklıma geldi :)
ha aklıma gelmişken mesaj yazmadan duramadım
bir de arkadaşın başlığı baya ilgi çekiyor böyle bir konuya yorum yapmazsak ayıp olur :D

aman ayıp olmasın:D:D

kamiloglu
28-01-2008, 08:52 PM
aman ayıp olmasın:D:D

bi daha yazalım da sağlam olsun :D

butterfly
28-01-2008, 09:04 PM
oh maşallah :D

BeYaZ_KeLeBeK
28-01-2008, 10:28 PM

bencede yaniiii:confused:

berkeley sana pm attım...;)

keşiş
29-01-2008, 09:04 AM
Vay be, ne günlerdi o günler :)

BEYOGLU
29-01-2008, 12:22 PM
arkadaşlar bugün yeni bir yıla giriyoruz...ve hiç bişey beni sinirlendiremez....

ama kaç gündür bu konunun konuşulması beni iyice germeye başladı...yanlış anlaşılmasın buraya yazan arkadaşlara değil sözüm...tabiki böyle bir başlığı haklı olarak merak ediyorsunuz...

bende artık cevap yazma gereği duydum...konu benimle ilgili çünkü....

yavaşyavaş arkadaşımız bana özel mesaj attı...tanışabilirmiyiz dedi...ve kendi ismini verdi...bende ilk etapta hiç tanımdağım bir insana ismimi vermek istemedim..ve kendisine kibarca karşı mesaj attım...yanlış anlama presnsibim dedim...ayrıca adımı vermek veya her tanışmak isteyenle tanışma mecburiyetim yok sanırım...

kendisi bu mesajıma ağır hakaretler dolu bir başlık açtı buraya...bence oldukça gereksizdi bu...çünkü ben kendisine ne hakaret ettim ne ağır konuştum...sadece prensibimi dile getirdim...forumda tanışabileceğimizi söyledim..bunun için özele gerek olmadığını söyledim...hatta mesajlar saklıdır mesaj kutumda isterseniz burdanda paylaşabilirim ama ben gerek görmüyorum...

bu konunun daha fazla uzamasını istemediğim içinde cvp yazma gereği duydum...ortada abartılacak hiçbişey yok...beni bilen bilir burda...bende burda insanların sorunlarının paylaşmak ve yardımcı olabilmek için bulunuyorum...

ve yavaşyavaş arkadaşımıza özellikle böyle bişey yapmış olamam herhalde...

neyse umarım bundan sonra bu tür bir sorunla karşılaşmam,karşılaşmayız...ve ilk defa böyle bişey başıma geldiğininde altını çizmek isterim...daha önecede eminim sizinde başınıza gelmiştir böyle tanışmak istemek falan...kibarca fikrinizi söylersizniz adınızı vermek istemessiniz ve konu kapanır...böylesini ilk defa gördüm...

Başlığı farketmekte biraz geç kaldım ama huyumdur söylemem gereken sözü söylemedikçe benim için her konu yeni konudur...Bu başlığı açan arkadaşımız en başında yanlış yapmış zaten,ben daha yorumları okumadan özelden msj atıp reddedildiğini tahmin ettim(çokmu zekiyim..hayır..:))Bu arkadaş bu sitenin formatını yanlış anlamış olmalı özel arkadaşlık kurulacak amaçlı bir site değil burası ama tabikide özel arkadaşlıklarda kurulabilir bu arz talep meselesidir,sen şimdi sanki hiç kimse seninle yazışmıyormuş gibi bir anlam katmışsın başlığa,paylaşmak istediğin şeyler sorunlarınsa ve bu sorunları paylaşmak seni rahatlatacaksa,paylaştığının önemsendiğini görmek seni mutlu edecekse bu işi özelden değil genelden yapmalısın,hiç kimse hiç kimseyle özelden kopnuşmak zorunda değildir hatta beyaz kelebek nezakette bulunup sana msj çekme zahmetinde de bulunmuştur,sen keyfince hiç sormadan birine özelden msj atacak kadar özel bir ayrıcalık görüyorsun kendinde de o özel msj attığın insan bu özelliğini senden yana kullanmak istemediğinde neden kızıyorsun....Sana söylenecek tek sözü sen zaten başlığında kendi kendine söylemişsin............

BeYaZ_KeLeBeK
29-01-2008, 12:39 PM
teşekkür ederim beyoğlu...

çok güzel anlattın....eline yüreğine sağlık...

ayrıca şunuda belirtmek isterimki bu konunun uzatılması beni rahatsız ediyor...megandan ricam başlığı kilitlemesi.....

yavasyavas
29-01-2008, 10:34 PM
Başlığı farketmekte biraz geç kaldım ama huyumdur söylemem gereken sözü söylemedikçe benim için her konu yeni konudur...Bu başlığı açan arkadaşımız en başında yanlış yapmış zaten,ben daha yorumları okumadan özelden msj atıp reddedildiğini tahmin ettim(çokmu zekiyim..hayır..:))Bu arkadaş bu sitenin formatını yanlış anlamış olmalı özel arkadaşlık kurulacak amaçlı bir site değil burası ama tabikide özel arkadaşlıklarda kurulabilir bu arz talep meselesidir,sen şimdi sanki hiç kimse seninle yazışmıyormuş gibi bir anlam katmışsın başlığa,paylaşmak istediğin şeyler sorunlarınsa ve bu sorunları paylaşmak seni rahatlatacaksa,paylaştığının önemsendiğini görmek seni mutlu edecekse bu işi özelden değil genelden yapmalısın,hiç kimse hiç kimseyle özelden kopnuşmak zorunda değildir hatta beyaz kelebek nezakette bulunup sana msj çekme zahmetinde de bulunmuştur,sen keyfince hiç sormadan birine özelden msj atacak kadar özel bir ayrıcalık görüyorsun kendinde de o özel msj attığın insan bu özelliğini senden yana kullanmak istemediğinde neden kızıyorsun....Sana söylenecek tek sözü sen zaten başlığında kendi kendine söylemişsin............

sen bu kadar biliyorsan profesör neden olmadın merak ettim

mor_krizantem
30-01-2008, 01:26 AM
başlıkta, içerikte çok boş!!!

meltem_81
30-01-2008, 08:01 PM

selam, bu kadar sinirlenmek bipo için iyi değil... bazı şeyleri boşver gitsin... seni diğer forumda göremiyorum hiç... bu arada ben meloş hatırladın mı beni?:)

BeYaZ_KeLeBeK
01-02-2008, 07:45 PM
başlıkta, içerikte çok boş!!!

:D:D;)

başka söze gerek yok artık............