Orijinalini görmek için tıklayınız : Evleneceğiniz İnsan
drsnylmaz
24-12-2007, 10:17 PM
Evleneceğiniz insan ilk önce dostunuz olacak, yoksa bir ömrü paylaşmak kolay değil,,,
siz ne dersiniz ? evleneceğiniz insan ...
Nefertiti
24-12-2007, 11:10 PM
Tabiiki önce dostun olmalı....
bir bayan gözüyle bakarsak ; gerektiğinde bir baba şefkatiyle yaklaşmalı,başarılarınla övünmeli sırtını sıvazlamalı ,bir abi hakimiyetiyle koruyup kollamalı,annen olmalı üşüdüğünde,arkadaşın olmalı bir çay içimi,dostun olmalı en mahrem sırlarını paylaşacağın ve hiçbir zaman senin yüzüne vurmayacağını bilerek....
olmalı da olmalı..ben yazarsam şimdi sonu gelmez ...
Sizler buyrun
butterfly
24-12-2007, 11:15 PM
evleneceğim insan dürüst olmalııı
sizce
Gümüş
24-12-2007, 11:40 PM
görünmez olsun:Dtabi mümkünse:D
BeYaZ_KeLeBeK
24-12-2007, 11:41 PM
Tabiiki önce dostun olmalı....
bir bayan gözüyle bakarsak ; gerektiğinde bir baba şefkatiyle yaklaşmalı,başarılarınla övünmeli sırtını sıvazlamalı ,bir abi hakimiyetiyle koruyup kollamalı,annen olmalı üşüdüğünde,arkadaşın olmalı bir çay içimi,dostun olmalı en mahrem sırlarını paylaşacağın ve hiçbir zaman senin yüzüne vurmayacağını bilerek....
olmalı da olmalı..ben yazarsam şimdi sonu gelmez ...
Sizler buyrun
bundan daha güzel anlatılamaz herhalde....her kelimesine katılıyorum
superisi
25-12-2007, 02:11 AM
bence benim kocam gibi olmalı arkadaşlar:D:D:p
keşiş
25-12-2007, 02:23 AM
Çok sevdiğim ve aşkından ölebileceğim biri olmalı
insanın evleneceği kişi kendisi gibi olmalı
hani derler ya ruh eşi
ona baktığında kendini görmelisin
herşeyi açıkça konuşabilmeli
gerektiğinde bir arkadaş gerektiğin sevgili,gerektiğinde de evli bir çift...
esin_29
25-12-2007, 05:33 PM
Evleneceğim eşim akıllı olmalı akıllı...Gerisi zaten gelecek:D
birmelek
25-12-2007, 05:34 PM
Ben benim kocamı öncesinde tanımıyordum..belki benim şansımdandır ama anlaşmalı, mantıkla yapılan evlilikler daha sağlıklı gibi geliyor bana..Şuanda istediğim gibi bi eşe sahibim çok şükür;
eş anlayışlı olmalı..bütün isteklerine cevap verebilmeli..en önemlisi de senin dostun olabilmeli..
biricik
25-12-2007, 05:37 PM
evleneceğim insan benim herşeyim olmalı:o
şimal
25-12-2007, 06:41 PM
görünmez olsun:Dtabi mümkünse:D
:D:D alemsin sevde...
şimal
25-12-2007, 06:42 PM
evleneceğiniz insan size öyle aşık olsun ki gözü başka bişey görmesin ömür boyu,,saygı ve dostluk ta beraberinde olsun...
atomcekirdegi
25-12-2007, 09:34 PM
evleneceğiniz insan size öyle aşık olsun ki gözü başka bişey görmesin ömür boyu,,saygı ve dostluk ta beraberinde olsun...
Şimal'e katılmamak elde değil..Eşim diyebileceğim insan her daim sırtımı yaslayabileceğim arka bahçemde hep beni bekleyen o koca meşe ağacı gibi olmalı..Varlığında huzur bulmalıyım,kendimden dahi kaçsam kaçış yollarım hep ona çıkmalı..Fazla söze ne hacet adam gibi adam olmalı işte..Dürüstçe sevip,sevgisinin arkasında durmalı..Sevdasını bir yük gibi sırtında değil,gururla göğsünde taşısın..
Şarkıda da diyor ya "adam gibi adam nerde anam,ya da bize rast gelmez"en azından bana da hiç rast gelmedi...
mavigece
30-12-2007, 02:57 AM
dürüst ,anlayışlı,ince düşünceli,arkadaşım,dostum,babam,abim,sevgilim olmalı yani herşeyim olabilmeli...
vBulletin v4.1.10, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.