PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ÖLÜM.

bekirecr
18-07-2011, 05:17 PM
Zordayım.yaşamak istemiyorum .ölümü özlüyorum.

9 ŞUBAT
18-07-2011, 05:39 PM
Zordayım.yaşamak istemiyorum .ölümü özlüyorum.

Her zorluk mutlaka hallolabilir yeterki sabredin ve çaba gosterin .ALLAH kimseye taşıyacagından fazla yuk vermez ,o yuzden sizde buna inanıp çaba gosterin .

bekirecr
19-07-2011, 02:52 PM
dogru allah kimseye tasıyamayacagı yükü vermezmiş.sabır hayatın geri kalanı sanırımmrb.dediklerine katılıyorum sabır şart ama dışarı çıkamamak da çok zor bir durum.

bekirecr
19-07-2011, 02:55 PM
her zorluk mutlaka hallolabilir yeterki sabredin ve çaba gosterin .allah kimseye taşıyacagından fazla yuk vermez ,o yuzden sizde buna inanıp çaba gosterin . mrb.yüce allah elbette kişiye taşıyacağından fazla yük vermez.ama ben dışarı çıkamıyorum.o yüzden hayattan bıktım.internet le aldanıyorum.

burcuburcu
19-07-2011, 03:10 PM
Dışarı neden çıkmıyorsun?İçinden gelmediği için mi?Hayır ben de aynı durumdayım da ondan.Ama zorluyorum kendimi.Hava alıyorum en azından.Fakat şunu söyleyebilirim.Ben de ölümü özlediğimi sanırdım bir zaman.Hala yaşamdan bir beklentim yok ama anları yakalamak için çaba sarfediyorum.Biliyorum ki özlediğim ölüm değil;bir dost sesi sadece.

bekirecr
19-07-2011, 03:16 PM
dışarı neden çıkmıyorsun?içinden gelmediği için mi?hayır ben de aynı durumdayım da ondan.ama zorluyorum kendimi.hava alıyorum en azından.fakat şunu söyleyebilirim.ben de ölümü özlediğimi sanırdım bir zaman.hala yaşamdan bir beklentim yok ama anları yakalamak için çaba sarfediyorum.biliyorum ki özlediğim ölüm değil;bir dost sesi sadece. mrb.içimden gelmediği için dışarı çıkamıyorum.sen de aynı durumdaymışsın.ortak yönümüz bu.her gün dışarı çıkıyormusun.ne mutlu sana burcu.belki benim de özlediğim bir dost sesi.

burcuburcu
19-07-2011, 03:57 PM
Tabii ki her gün dışarı çıkmıyorum.Bazen biri bacağıma yapışıp çıkma ne gereği var diyor sanki.Ben de onun sözünü dinliyorum.Ama gün aşırı çıkıyorum.Yürüyüş yapıyorum.Beni duygulaandıran müziklerden kaçınıyorum,dikkatimin dağınık olduğu dönemlerde zorla kitap okumaya çalışmak yerine daha çok dergileri tercih ediyorum.Çabalıyorum işte senin anlayacağın.Dışarı çıkmadıkça enerjin daha da azalacaktır,biraz kendini zorlasan...Biliyorum çok zor.Bacağı kırılmış birine koş demek gibi ama amacım seni yıkmak değil.5 dakika,10 dakika derken bakarsın daha iyi olursun.Sabahları uyanamıyorsan,günbatımı saatleri senin için iyi olacaktır.Hem gökyüzünün kızıllığını görürsün.Hem tabiatın ne güzel olduğunun farkına varırsın belki.Kim bilir belki de umarsızca yaşıyormuş gibi görünen insanlar sana ilham verir.Kendine bir şans tanı.Dünyaya da seni tanıması için bir şans tanı bence.Evde dört duvar arasında şimdikinden farklı bir şey olmayacak nasılsa...(Bunları kendime de söylüyorum bu arada;çaktırma;))

bekirecr
20-07-2011, 03:50 PM
tabii ki her gün dışarı çıkmıyorum.bazen biri bacağıma yapışıp çıkma ne gereği var diyor sanki.ben de onun sözünü dinliyorum.ama gün aşırı çıkıyorum.yürüyüş yapıyorum.beni duygulaandıran müziklerden kaçınıyorum,dikkatimin dağınık olduğu dönemlerde zorla kitap okumaya çalışmak yerine daha çok dergileri tercih ediyorum.çabalıyorum işte senin anlayacağın.dışarı çıkmadıkça enerjin daha da azalacaktır,biraz kendini zorlasan...biliyorum çok zor.bacağı kırılmış birine koş demek gibi ama amacım seni yıkmak değil.5 dakika,10 dakika derken bakarsın daha iyi olursun.sabahları uyanamıyorsan,günbatımı saatleri senin için iyi olacaktır.hem gökyüzünün kızıllığını görürsün.hem tabiatın ne güzel olduğunun farkına varırsın belki.kim bilir belki de umarsızca yaşıyormuş gibi görünen insanlar sana ilham verir.kendine bir şans tanı.dünyaya da seni tanıması için bir şans tanı bence.evde dört duvar arasında şimdikinden farklı bir şey olmayacak nasılsa...(bunları kendime de söylüyorum bu arada;çaktırma;)) mrb. Günaşırı da olsa dışarı çıkman güzel bir şey.darısı başıma.dergileri okuyabilmen de iyi bir şey.

dogruluk
21-07-2011, 11:35 AM
sayın dışarı çıkamayan arkadaşlar

konuşalım şunu, benim sorunum çocukluğumdan geliyor, içimden gelen isteği yapamıyorum, sizinki nasıl birşey?

bekirecr
21-07-2011, 02:45 PM
sayın dışarı çıkamayan arkadaşlar

konuşalım şunu, benim sorunum çocukluğumdan geliyor, içimden gelen isteği yapamıyorum, sizinki nasıl birşey? mrb.bir tek ben dışarı çıkamıyorum demek değilmiş.başka çıkamıyanlar da var demek.insanın her içinden geleni yapması ,zaten doğru değil ,senin ki nasıl bir şey biraz açsan konuyu.