PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zaman kavramı hakkında

pclife
28-06-2011, 12:57 PM
Arkadaşlar merhaba.

Zaman kavramını yitirdiğimi ya da her ne ise zamanla ilgili garip şeyler hissediyorum. Yani Bu geçmişteki olaylar ile ilgili. Örneğin en son pazar günü yaptığım şeyler bana çok eskidenmiş gibi geliyor. Yani üstünden haftalar geçmiş gibi hissediyorum. Dün akşam komşumla beraber evde oturup bişiyler yapmış olmam bile bana şu an eski bir olaymış gibi geliyor. 2 gün önce arkadaşlarımla buluşup, bir yerlere gidip oturup sohbet etmemiz bana üzerinden çok geçmiş gibi geliyor. Hayatı çok mu hızlı yaşıyorum ya da hemen kafamdan silip atmaya, çok gerilere atmaya, ön belleğimi hep temiz bırakmaya mı ayarlamışım kendimi. Bu bahsettiğim şeyin bana ve yaşantıma zarar verdiğini düşünüyorum. Bu konu hakkında fikir yürütebilecek birisi var mı? İyi günler herkese.

goffee
28-06-2011, 02:24 PM
Sorun bunda değil buna sebeb olan şeyin ne oldugunda.
Daha önce bir uzmanla görüşmen gerektigini söylediğimi hatrlıyorum.
Kaygı sorunları gibi bişey var sende.
Bu tedavisi kolay tedavi edilmezse büyük sorunlar yaratan bir durum.

furoyd
30-06-2011, 11:14 AM
adam başlığı açtı gitti yahu.2 aydır ortalarda yok.nerdesin dostum?

9 ŞUBAT
30-06-2011, 05:35 PM
adam başlığı açtı gitti yahu.2 aydır ortalarda yok.nerdesin dostum?

2 ay ????????????

Benmi başlıgın açılma tarihini yanlış goruyorum ,yoksa hayatmı çok hızlı akıp geçmişte haberimiz yok .

Neyse konuya gelirsek ,anladıgım kadarıyla seni rahatsız eden bazı olaylardan dolayı ,beyin bir tur koruma mekanızması geliştirmiş .

Yaşadıgın olayları en kısa zamanda ön belleginden silip gerilere atmakta ,o yuzdende kısa sure once yaşananlar çok gerilerde kalmış gibi .

Bunun daha önce yaşadıgın olaylarla baglantısı var diye duşunuyorum ,bu konuda bir uzmana danışmanda buyuk fayda var .

furoyd
30-06-2011, 07:52 PM
2 ay ????????????

Benmi başlıgın açılma tarihini yanlış goruyorum ,yoksa hayatmı çok hızlı akıp geçmişte haberimiz yok .

Neyse konuya gelirsek ,anladıgım kadarıyla seni rahatsız eden bazı olaylardan dolayı ,beyin bir tur koruma mekanızması geliştirmiş .

Yaşadıgın olayları en kısa zamanda ön belleginden silip gerilere atmakta ,o yuzdende kısa sure once yaşananlar çok gerilerde kalmış gibi .

Bunun daha önce yaşadıgın olaylarla baglantısı var diye duşunuyorum ,bu konuda bir uzmana danışmanda buyuk fayda var .

ayy pardon benim hayatım da hızlıca akıvermiş..

pclife
25-07-2011, 11:57 AM
2 ay ????????????

Haklısın 9 Şubat. Koruma mekanizması ile alakalı olduğuna inanıyorum. Elimden geleni yapmaya çalışacağım ama naısl yacağımı biraz düşünmem gerekiyor sanırım.