PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bu hastalıkta bu sorunu yaşayanlar lütfen tartışalım bu konuyu :((

meliss
10-06-2011, 12:19 PM
bende önceden çok yoktu son 1-2 hafta içinde oldu.ya bunu sizlede paylaşamzsam kimseyle paylaşamam.ben büyük abdesti yaptıktan sonra popomu temizlerken peçeteyii ıslatıyorum ve sürekli peçetenin üstünde pislik görüyorum ( ve buda benim tuvalette uzun kalmama neden oluyo ben anlamıyorum herkes nasıl hemen temizleyiip çıkıyo niye ben bu kadar geç çıkıyorum niye hemen temizlenmiyo anlamıyorum ki benim gibi bu sebeb yüzünden kalan varsa konuşalım lütfen ((

bekirecr
30-07-2011, 10:03 PM
bende önceden çok yoktu son 1-2 hafta içinde oldu.ya bunu sizlede paylaşamzsam kimseyle paylaşamam.ben büyük abdesti yaptıktan sonra popomu temizlerken peçeteyii ıslatıyorum ve sürekli peçetenin üstünde pislik görüyorum ( ve buda benim tuvalette uzun kalmama neden oluyo ben anlamıyorum herkes nasıl hemen temizleyiip çıkıyo niye ben bu kadar geç çıkıyorum niye hemen temizlenmiyo anlamıyorum ki benim gibi bu sebeb yüzünden kalan varsa konuşalım lütfen (( büyük abdest ten sonra suyla yıkarız şeyimizi ,peçeteyi kullanmayız biz.bizim temizlik anlayışımız böyle.bu yüzden geç çıkıyorsun wc .den.