presentxy
03-06-2011, 11:36 PM
Arkadaşlar öncelikle size bu sorunun 1 seneden beri sürdüğünü belirtmek istedim liseye geçtiğimden beri hiç mi hiç huzurum yok.sınıfta hiç bir vasfımın olmadığını söyleyebilirim daha 2. Günden kavga ettim ertesi bi dahaki hafta derken sınıfla baya baya kavgalı oldum fakat gene muabbet ediyoduk daha dorusu ben onları dinliodum kavga etmemim sebepleri ise su laf arası mal salak lan vs... ya da benim kullandığım cümledeki kelimemim yanlış seçmem sonrası dalgaya alınmam bi sekilde konustuklarımın çarpıtılıp dallandırıp budaklandırılıp makaraya sarılması sonucu hep kavga hep patırtı.sınıf içi bir ezme laf koyma çabası...
Örnek verim mesala birader teke tek yapalım dio mesela bi cocuk bizim sınıftan ama sakasına el kol felan yapio bende yapiyorum ve ben daha sert yapıyorum, herkes sınıfta biselere takıntı edinmis bi bölünme söz konusu benim canımı sıkan ise bunları asırı kafaya takmam bunlar sürekli aklımda, iste su sunu bana dedi ,su sunu söledi, sürekli bi kafaya takma tepkimi daha mı sert koymalıydım onları kazanmalı mı yoksa kestirip atmalımıydım gibi düsünceler beynimin içini kemiriyo ve bu yasamımın hepsini etkilio buna bi cözüm ariyorum ama bi türlü bulamadım...
Yardımlarını bekliyorum...
Örnek verim mesala birader teke tek yapalım dio mesela bi cocuk bizim sınıftan ama sakasına el kol felan yapio bende yapiyorum ve ben daha sert yapıyorum, herkes sınıfta biselere takıntı edinmis bi bölünme söz konusu benim canımı sıkan ise bunları asırı kafaya takmam bunlar sürekli aklımda, iste su sunu bana dedi ,su sunu söledi, sürekli bi kafaya takma tepkimi daha mı sert koymalıydım onları kazanmalı mı yoksa kestirip atmalımıydım gibi düsünceler beynimin içini kemiriyo ve bu yasamımın hepsini etkilio buna bi cözüm ariyorum ama bi türlü bulamadım...
Yardımlarını bekliyorum...