PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bana yardım edin !

gemre96
01-06-2011, 04:08 PM
ende pskilojik sorun bence kimsede yok.Eğer burada psikilog varsa lütfen yardım edin sorunum:Ben 16 yaşında gereksiz yere konuşan yani çok boş konuşan,kambur,zayıf,uzun ve korkak biriyim.Kamburluğu zayıflı geçiyimde boş konuşmak en büyük sorunum kendimi tutamıyorum.Ben kendime göre boş konuşmuyan insanlaır ve korkak olmayan insanlar Adam gibi adamdır.Ben kendi kendime diyorum gökhan adam ol diye fakat fayda etmiyor.Shail deniz kenarına tek başıma gidiyorum derdimi denize anlataıyorum.Eve geldiğimde yarım saat adam gibi olmuşum sonra herşey silinip gitmiş eski ben olmuşum.Bu sorundan nasıl kurtulabilirim.Ben kişisel olarak nasıl gelişebilirim?Bana lütfen yardım edin. ÇOK KÖTÜYÜM

9 ŞUBAT
01-06-2011, 06:07 PM
Aramıza hoş geldin .

Boş konuştuguna nasıl emin olabiliyorsun ,konuşmaların gereksizmi yoksa konuşulan konularla alakasız şeyler oldugundanmı böyle bir duşunceye kapıldın .

Mumkun oldugunca bol bol kitap oku ,böylece hem kelime haznen hemde bilgi sahibi olacagın alanlar çogalır böylecede boş konuşmamış olursun .

Ayrıca gerek sitede kişisel gelişim bölumunden gerekse kitapçılarda satılan NLP kitapları ve verilen kurslara katılarak kendini geliştirebilirsin .

Ayrıca sevgili arkadaşımız Minnie yede danışmanı oneririm kendisi sitemize buyuk destekleri olan danışman arkadaşımız ,mutlaka faydası olacaktır sana .

9 ŞUBAT
01-06-2011, 06:07 PM
Aramıza hoş geldin .

Boş konuştuguna nasıl emin olabiliyorsun ,konuşmaların gereksizmi yoksa konuşulan konularla alakasız şeyler oldugundanmı böyle bir duşunceye kapıldın .

Mumkun oldugunca bol bol kitap oku ,böylece hem kelime haznen hemde bilgi sahibi olacagın alanlar çogalır böylecede boş konuşmamış olursun .

Ayrıca gerek sitede kişisel gelişim bölumunden gerekse kitapçılarda satılan NLP kitapları ve verilen kurslara katılarak kendini geliştirebilirsin .

Ayrıca sevgili arkadaşımız Minnie yede danışmanı oneririm kendisi sitemize buyuk destekleri olan danışman arkadaşımız ,mutlaka faydası olacaktır sana .