PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : merhaba ben geldim

lagrima
11-04-2011, 03:13 PM
merhaba arkadaşlar.. başka bir psikoloji sitesinden baya uzun zamandır banlanmayı bekliyordum çok şükür sonunda isteğimi yerine getirdiler.. şimdi sizinle birlikte güzel paylaşımlar içerisinde bulunmamız dileğiyle...

okur-yazar
11-04-2011, 03:37 PM
merhaba lagrima. öncelikle hoş geldiniz...

üyeliğiniz hayırlı uğurlu olsun...

1. neden çok istediniz banlanmayı?

2. "lagrima" ne demek?

lagrima
11-04-2011, 03:52 PM
merhaba hoşbulduk.. lagrima bir şarkı ismi göz yaşı demek ve müthiş bir şarkı o sebeple seviyorum ve bütün sitelerdeki ismim..
3 seneden fazladır üyüydim o psikoloji sitesine fakat banlanmak istedim son 3 aydır seviye cok düştü yeni üyeler özellikle seviyeyi düşürdü hakaretler, iğrenç - saçma sapan başlıklar, modlarında bu durumlara umursamazlıgı.. ve 3 aydırda söylüyorum silin üyeliğimi diye sonunda silmişler bugün şükürler olsunnnn..

merhaba lagrima. öncelikle hoş geldiniz...

üyeliğiniz hayırlı uğurlu olsun...

1. neden çok istediniz banlanmayı?

2. "lagrima" ne demek?

K A H İ N
11-04-2011, 04:44 PM
merhaba lagrima hoş geldiniz kaç yaşındasınız?

lagrima
11-04-2011, 05:13 PM
merhaba hoşuldummm 25.5 yaşındayım :) siz? ve nerden? ben Ankara..

merhaba lagrima hoş geldiniz kaç yaşındasınız?

K A H İ N
11-04-2011, 05:22 PM
bende 28 izmit ve istanbul diyebilirz yaşadığım yer olarak yeni üyeyim seviye ve denge arıyorsunuz forumlarda banlanmak istedğinize göre diğer siteden... umarım burda bulursunuz:)

lagrima
11-04-2011, 05:36 PM
1 forumda banlanmak istedim psikoloji sitesi.. ewet hakaretlerin, konu başlıkların altında küfürlerin vs olmadığı daha saygılı sevgili olabileceğimize inandığım için şimdide bu forumdayım.. umarım güzel şeyler paylaşırız..

bende 28 izmit ve istanbul diyebilirz yaşadığım yer olarak yeni üyeyim seviye ve denge arıyorsunuz forumlarda banlanmak istedğinize göre diğer siteden... umarım burda bulursunuz:)

K A H İ N
11-04-2011, 05:42 PM
diğer forumlarda öfke çok vede gereksiz yere insanlarda sanki kavga amaçları bazılarının paylaşmak değil anlamak zor daha en baştan o yüzden daha sakin bir forum olarak düşündüğüm bende bu forumdayım...

lagrima
11-04-2011, 08:26 PM
insanlar birbirlerine hakaret ederek ego tatmini yapıyorlar buna tahammülüm yok.. tamam psikolojik problemleri olabilir ama bunu ilgi çekmek acındırmak gibi saçma şeylere sığınarak yapmamalı.

diğer forumlarda öfke çok vede gereksiz yere insanlarda sanki kavga amaçları bazılarının paylaşmak değil anlamak zor daha en baştan o yüzden daha sakin bir forum olarak düşündüğüm bende bu forumdayım...

lagrima
12-04-2011, 05:07 PM
bu site sakinleri ne kadar misafir perver miş...