Orijinalini görmek için tıklayınız : herkeze slm arkadaşlar
yavasyavas
19-12-2007, 11:16 PM
benim anlamadıgım benim bu güne kadar hic kız arkadaşım olmadı bunu anlamıyorum bunu duygudurumlan bir halakası varmıdır yoksa ben kendimmi
paronayaklık yapıyorum bun birtürlü cözemedim ve her seferinde iyileşecegime dahada kötüye gidiyorum bir bilgisi olan varsa yaredım etsin
olvido
20-12-2007, 11:00 AM
öncelikle hoşgeldin
kız arkadaşım olmuyo demişsin ama sebebini yazmamışsın
sen mi istemiyosun yoksa engeller mi çıkıyo karşına?
yavasyavas
20-12-2007, 12:13 PM
anlamıyorum olmuyor nedeninide bilmiyorum neden olmadıgının olmuyor yani
cevabı yok
olsun diye ne kadar fazla calışırsam olmama ihtimali o kadar artıyor
9 ŞUBAT
20-12-2007, 01:35 PM
aramıza hoş geldin , sorunun birçok kişinin başına gelen bir olay
çeşitli nedenleri olabilir bunuda zaman içinde bizimle daha çok paylaşımda bulununca ortaya çıkarabliriz tabi bizler profesyoneller degiliz burada birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz umarım sanada katkımız olur .
Aramıza hoşgeldin... ;)
Aşk öyle birşeydir ki sen kovaladıkça o kaçar senden kaçan kovalanır hesabı...
olayları biraz zamana bırak bence... ;)
yavasyavas
20-12-2007, 02:48 PM
ben aşktan bahsetmiyorum arkadaştan bahsediyorum yanlış anlamayın
hımmmm ben konuyu yanlış anlamışım o zaman özür dilerim...
ama konuyu biraz açarsan belki.... :confused: :(
drsnylmaz
20-12-2007, 03:13 PM
arkadaşlık iki kişinin , var olan bencil duyguları aştığı anda ortaya çıkan , yani her iki tarafın verici olduğu, karşılık beklemeden yüreğini açma durumudur bence, inşallah yardımcı oluruz sana
yavasyavas
20-12-2007, 03:17 PM
ben duygudurumla yaşayan biriyim gercekten zor bir hastalık bunu kimseye anlatamıyorum gercektende anlatılacak gibi birşey degil yani anlicanız bunun üstüne bir arkadaşıda bulamasıgım zaman o kadar cok saldırgan oluyorum ki bu gercekten birine saldırmak degil sözlen saldırma bunun gibi
olvido
20-12-2007, 03:45 PM
aslında bu saldırganlığın olmaması için kız arkadaşlarının olması iyi olur herhalde
yani bizler korkulacak şeyler değiliz sen kızlara karşı bi adım atarsan onlar sana iki adım gelirler
hele benim gibiler 5 adım bile gelir:)
yavasyavas
20-12-2007, 04:14 PM
olvida mantıklı düşün yaaa bu dedigine sen inanıyormusun
olvido
20-12-2007, 04:18 PM
evet inanıyorum gerçekten öledir ama tüm kızlar için değil tabi
9 ŞUBAT
20-12-2007, 09:33 PM
ben duygudurumla yaşayan biriyim gercekten zor bir hastalık bunu kimseye anlatamıyorum gercektende anlatılacak gibi birşey degil yani anlicanız bunun üstüne bir arkadaşıda bulamasıgım zaman o kadar cok saldırgan oluyorum ki bu gercekten birine saldırmak degil sözlen saldırma bunun gibi
arkadaşım evet durumun zor , ne yazıkki toplumda bu konularda bilgi eksikligi çok fazla buda yalnız kalmana sebep olmuş ama senin bu duruma tepki verip sozlede olsa saldırman kişileri dahada etkilemekte senden uzaklaştırmakta , o yuzden en kısa zamanda bundan sıyrılabilmeni dilerim ,
mutlaka senide anlayan arkadaşlar çıkacaktır .
Gümüş
20-12-2007, 09:37 PM
arkadaşım evet durumun zor , ne yazıkki toplumda bu konularda bilgi eksikligi çok fazla buda yalnız kalmana sebep olmuş ama senin bu duruma tepki verip sozlede olsa saldırman kişileri dahada etkilemekte senden uzaklaştırmakta , o yuzden en kısa zamanda bundan sıyrılabilmeni dilerim ,
mutlaka senide anlayan arkadaşlar çıkacaktır .aramıza hoşgeldin yavaşyavaş:)
megana kelimesi kelimesine katılıyorum.
sanırım biraz önyargının kırılması lazım.çünkü herkes aynı değildir.
JUDELAW
02-06-2008, 08:55 PM
yavasyavas arkadaşım olunca ne oluyor hepsi uçup gidiyor elinden.Olmasın birde onu sıkıntısını çekme.Çünkü yürümüyor.
coldekigul
25-03-2009, 01:20 PM
öncellile geçmiş olsun bende bir polarım 1.5 senedir sevgilinin olamaması için birşey diyemicem çünkü sosyal olamıyoruz ben ilaç kullandım halde belki inanamıcan bir sene yataktan çıkamadım daha yenini insan içine çıkıyorum bu arada bir sevgili buldum ama hiç sağlıklı degil inan hiç neden yokken ondan kaçıp ilişkimizi bittiriyorum sonra pişman oluyorum çünkü bunu istiyerek yapmıyorum oda beni sevdi için ve hastalımı bildi için affediyor yani bir ilişki yürütmek polar için zor karşıdaki içinse çok sabırlı biri olması gerekiyor sana. maniksen eger ondan olabilir bunun tek kurtuluşu var sürekli moralini yüksek tutmak ve mümkün oldukca toplum içinde olmak ve yalnız kalmamak sağlıklı günler senin olsun