Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yabancı bır ulkede, yabancı bır sınav

selmacan
05-02-2011, 04:37 AM
yarin hayatimin en onemli gunu olucak cok korkuyorum hemde cok, ya olacak ya olmayacak ,cogu insandan sakladim cunku basaramassam utanicam en iyisi saklamak sonra eger basarili olursam herkes ogrenecek yillardir capa gosterdim 5 yillik capa simdi hersey 120 nin yarisindan biraz fazla puana bakiyor cok ama cok korkuyorum bilmedigim bir ulkede ve bilmedigim bir universitede sinava girecem hayatimin en onemli sinavi bir suru yabanciyla ,gecen seferde aksilikler oldu passportla ilgili.

Simdi tek istegim yarin ki sinavin guzel bir sekilde sonuclanmasi artik bunaldim insalardan saklamaktan lisedeki bir ogrencinin hayatinda en onemli sinav oss dir ama ilerde ne sinavlarla karsilacak ossden daha cok zor iste buda oyle bir sinav :(

sevket94
05-02-2011, 10:47 AM
Biz sana güveniyoruz ve bence sen bu sınavı kazanıcaksın!

okur-yazar
05-02-2011, 11:05 AM
öncelikle başarılar dilerim. ayrıca bu sınava hazırlandığınızı saklamanıza ve başaramadığınızda utanmanıza gerek yok diye düşünüyorum. emeğinizin karşılığını görürsünüz inşallah. yabancı bir ülkede yaşamanın zorluğunu az çok bilirim. eğitim için akademik çalışma yapmak için yurtdışında bulunan arkadaşlarım da oldu. onların da ne kadar zor şartlarda çalıştıklarına şahit oldum. şimdi her birisi çalışmalarının karşılığını gördüler. siz de başaracaksınız inşallah...

chenn
05-02-2011, 12:43 PM
başarılar dilerim inş. emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız..

selmacan
06-02-2011, 09:20 PM
cok tesekurler mesajlariniz icin

selmacan
06-02-2011, 09:23 PM
inan zorlu bir sinavdi tesadufen 3 tane turkle karsilastim onlardan iki tanesinin 2.girisiymis birinin ilk girisi ve benimde ilk girisimdi,cok zorlandim politik liderlele ilgi deneme yazmamizi istediler benimde politakayla alakam yoktur bir seyler salladim insallah kabul ederler vallahi rezil olmadan insanlara kurtulmak istiyorum cunku her an senin basarisizligin goz onune gelecek her an insanlar seni kucuk gorecek :( utanmama gerek var 5 yillik deneyimden dolayi :) ilgin icin tesekkurler