PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pazartesi haftanın ilk günü

drsnylmaz
17-12-2007, 04:34 PM
her gün suratım asık işime gidiyorum bu sefer dedim ki kendi kendime çocuklar senden çok şey bekliyorlar, onların senin dünyandan haberleri yok, enerjini onlar için harca, olumlu ol,tam içimde onay vermişken bir bakıyorum karşıma sevgiden nasibini almamış, çamurdan daha da öte ismini koyamadığım iyi niyeti olmayan kimseler çıkıyor karşıma, gel şimdi işinde mutlu ol da göreyim,:mad:

biricik
18-12-2007, 10:35 AM
herşeye rağmen ne olursa olsun güler yüzlü olup güne başlamalıyız ben her sabah yüzümü yıkadığımda aynaya bakıp kendime gülücük atıyorum bu bana iyi geliyor:D

Hiç
18-12-2007, 11:28 AM
dursun abi boyle bırkac kotu nıyetlı kişi için neden mutlulugumuzu bozalım.iyi nıyetlı ınsanlar daha guclu olmalı ki hayatı biz kontrol edelim;)
sıhhatıne dıkkat et:)
sevgilerimle

drsnylmaz
20-12-2007, 02:49 PM
sabahları ayna olayını muhakkak denemeye çalışacağım teşekkürler

drsnylmaz
20-12-2007, 02:50 PM
dursun abi boyle bırkac kotu nıyetlı kişi için neden mutlulugumuzu bozalım.iyi nıyetlı ınsanlar daha guclu olmalı ki hayatı biz kontrol edelim;)
sıhhatıne dıkkat et:)
sevgilerimle

teşekkür ederim sizlere, beni mutlu ediyorsunuz:)

Rosalie
20-12-2007, 05:00 PM
Sabah kalktığımda yaptığım ilk şey, hava ne kadar soğuk olursa olsun, pencereyi açıp, "hayat, seni seviyorum" diye fısıldamak oluyor...çokta iyi geliyor :)))

elohir93
20-12-2007, 05:04 PM
Sabah kalktığımda yaptığım ilk şey, hava ne kadar soğuk olursa olsun, pencereyi açıp, "hayat, seni seviyorum" diye fısıldamak oluyor...çokta iyi geliyor :)))

anam ne diyon sen
hava buz gibi olcak ve ben zangır zangır titrerken hayat seni seviyorum diycem ha:eek::eek:

Rosalie
20-12-2007, 05:10 PM
anam ne diyon sen
hava buz gibi olcak ve ben zangır zangır titrerken hayat seni seviyorum diycem ha:eek::eek:
http://www.gokcelmuhendislik.com/bg_yagan_kar.gif
Aaaa cadıya bak sen..Kız kar bu...Ne kadar güzel yağar..Ayrıca dünyayı -20 derecedeyken bile sevebilir insan..Yani son halim bu allah bozmasın :p

elohir93
20-12-2007, 05:19 PM
valla bilmiyorum kumralım
soğuğu üşümeyi severim ama donmayı sevmem:D
ama sen böyle düşünmeye devam et:D:D

olvido
20-12-2007, 05:22 PM
kiraz haklısın çok iyi geliyo bende ayaya bakıp diyorum ki"hayat gerçekten güzel"

Rosalie
20-12-2007, 05:24 PM
Hayat gerçekten güzelmiş..Zindan olan günlerime dönüp bakıyorumda..Yazık olmuş..Kendimi hırpaladığıma, içimde kıyametler kopardığıma..Arkadaşlar, daha çok şey yapıcaz bu hayatta..Salmayın kendinizi hemen ya..Oluyormu böyle :)
Elohircim, küçük prensesim..Sen bi sene yaşa bursada görürsün karı ayazı :D

olvido
20-12-2007, 05:29 PM
kiraz seni böyle gördüğüme çok sevindim sanada bu haller yakışıyo zaten

Rosalie
20-12-2007, 05:34 PM
Evet olvidocum..Zaten bende bana yakışanı seçmeye karar verdim..En iyisi bu :)
Bazen gerçekten çok anlamsız şeylere akıyor, altın kadar değerli olan gözyaşlarımız..Öyle değersiz şeylere akıtıyoruzki, bir zaman sonra geri dönüp baktığımızda, anlamsızlığını farkediyoruz..Bende farkettim..
Bu yüzden tavsiyem, üzülmeyin anlamsız şeylere..Gideni gömün, gelene kucak açın..Her sabah kalktığınızda, bu günde nefes alabiliyorum diye şükredin :)))

sigortacı_kız
20-12-2007, 06:34 PM
kirazmevsimi öyle şeyler yazmışın ki,bilincinde olduğum, yapmak için cabaladığım ama bir türlü hayata geçiremediğim.keşke yazıldığı kadar kolay olsa bunları yapabilmek

drsnylmaz
20-12-2007, 06:40 PM
:

Teşekkür ederim kirazmevsimi, deneyeceğim en kısa zamanda :)

Rosalie
20-12-2007, 07:21 PM
:

Teşekkür ederim kirazmevsimi, deneyeceğim en kısa zamanda :)

Denemelisin..Yapmalısın..
Çünkü önemli olan, asıl olan, zoru başarabilmektir..Bunu ne kadar suratın asık olsada bir sabah dene..Ve keyif almaya çalış...;)

9 ŞUBAT
20-12-2007, 09:24 PM
Aaaa cadıya bak sen..Kız kar bu...Ne kadar güzel yağar..Ayrıca dünyayı -20 derecedeyken bile sevebilir insan..Yani son halim bu allah bozmasın :p

evet - 20 de onu çokkkkkk seviyoruz , zaten halimizden belli olmuyormu ?

9 ŞUBAT
20-12-2007, 09:26 PM
Hayat gerçekten güzelmiş..Zindan olan günlerime dönüp bakıyorumda..Yazık olmuş..Kendimi hırpaladığıma, içimde kıyametler kopardığıma..Arkadaşlar, daha çok şey yapıcaz bu hayatta..Salmayın kendinizi hemen ya..Oluyormu böyle :)
Elohircim, küçük prensesim..Sen bi sene yaşa bursada görürsün karı ayazı :D

hah şöyle ya neydi o hallerin , seni hep böyle gormek isterim .

Rosalie
20-12-2007, 09:28 PM
Ben donuyorum megan abi..Sinüzit azdı..Başımı ağrı aldı götürüyor..Ya sanırım nazar değdi bana..
Bazen iki dakikam iki dakikama uymuyor işte..Bende anlamıyorum o halimi..Hafif bir hüzün rüzgarında savruluyorum..Şimdi diyceksiniz, kızım 1 saat önce akıl verdin hepimize..Siz beni takmayın..Benim orjinal halim hayatı sever.. :))))

Nefertiti
21-12-2007, 01:46 AM

Katılıyorum sana -20 derecede de olsa sevebilir insan.Allah bozmasın kirazcığım.
Bu mesaj çok hoş durmuş..manzaraya bak..bayıldım..:p