PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : okb-vesvese

isa84
04-11-2010, 05:36 PM
arkadaşlar ben bu konuyu çok merak ediyorum bi kaç makale okudum ,, sizde düşüncelerinizi yazarssanız sevinirim ...

Banlıcan
04-11-2010, 08:44 PM
Bence takıntınız varsa vardır onunla barışın.
Düşünmemeye çalışmak yerine kendinizi serbest bırakın.
Benim de bu ara sepukku (hara-kiri) takıntım var.
elime beyaz bir kağıt alıp bıçağı tutmayı daha sonra önce sağa sonra sola hareket ettirerek iafram ve bilimum iç organlarıma zrar vererek ölmeyi düşünüyorum.(çok daha acısız ve kısa sürecek metodlar bilmeme ramen.)
Rahatsızmıyım bu durumdan pek sayılmaz aklıma gelince ne mi yapıyorum yapmayı enine boyuna düşünüyorum.
Düşünüyorum Düşünüyorum ve biyerden sonra düşünce bitiyor.
Velhasılı deneyin bakalım saplantılarınızı engellemek kendinizle savaşmak yerine onlarla yaşamayı.
Ha sizin takıntınız Motorlu testereyi alıp bir kalabalığa dalmaksa mümkünse bunu gerçekleştirmeyin yada yapacağınız zaman bana haber verin de yakınızda olmayayım.
Yada gerekl alet edevatı alıp orda olayım :)

goffee
04-11-2010, 08:54 PM
Bence takıntınız varsa vardır onunla barışın.
Düşünmemeye çalışmak yerine kendinizi serbest bırakın.
Benim de bu ara sepukku (hara-kiri) takıntım var.
elime beyaz bir kağıt alıp bıçağı tutmayı daha sonra önce sağa sonra sola hareket ettirerek iafram ve bilimum iç organlarıma zrar vererek ölmeyi düşünüyorum.(çok daha acısız ve kısa sürecek metodlar bilmeme ramen.)
Rahatsızmıyım bu durumdan pek sayılmaz aklıma gelince ne mi yapıyorum yapmayı enine boyuna düşünüyorum.
Düşünüyorum Düşünüyorum ve biyerden sonra düşünce bitiyor.
Velhasılı deneyin bakalım saplantılarınızı engellemek kendinizle savaşmak yerine onlarla yaşamayı.
Ha sizin takıntınız Motorlu testereyi alıp bir kalabalığa dalmaksa mümkünse bunu gerçekleştirmeyin yada yapacağınız zaman bana haber verin de yakınızda olmayayım.
Yada gerekl alet edevatı alıp orda olayım :)

güzel anlatmışsın.
düşüncede birgün bitiyor.
ve insan düşünmektende sıkılıyor.
işte bu güzeldi.

isa84
05-11-2010, 05:10 PM
ben bu 2 si arasındaki benzerlikleri mrk ediyorum ...

zeynepsimla
05-11-2010, 05:32 PM
bence takıntınız varsa ki benim de zaman zaman oluyor en güzeli yaptığımızın saçma bi şey olduğunu kabul edip yapmamaya çalışmak
vesveselerin ise şeytandan olduğunu bilip buna inanıp hiiç üzerinde durmamak lazım
Allah yardımcınız olsun

isa84
05-11-2010, 10:31 PM
çok güzel bi cvp ama benim daha çok istediğim bu konuyu biraz açmak tartışmak hani bazı insanlar 2 si aynı diyo bazıları benziyo diyo bazıları alakası yok di,yo ben bunu tartışmak istemiştim :)

ıssız_adam
15-11-2010, 12:13 PM
OKB gerçekten çok zor bi durum.Allah düşmanıma vermesin.Tedavisi oldukça uzun vede zorlu geçiyor.Benim takıntım sevdiğim kızın beni sevmeyişiydi.Bunu hazmedemiyordum süreki o beni istemesede onun peşinden gidiyordum.Aklımda ondan başka kimse yoktu.Doktorum onu unutmam için onu hiç görmemi vede ondan uzak şehirde olmamın gerektiğini söyledi.ÖSS yide kazanmıştım başka şehire gittim zor oldu ayrılık ama zaman geçtikçe takıntımdan kurtulmayı başardım.Diyeceğim şuki takıntılarınızdan kurtulmak için onu aklınızdan çıkarıp başka işlerlen uğraş bulun.Zihniniz dolu olsun.Takındıklarınız aklında olup sürekli ondan nasıl kurtulacağınızı düşündükçe emin olun o takıntılarınız sizi daha çok sarıp, çıkmaz yola sürecektir Allah acil şifalar versin