PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2.Haftanın Konuğu : IDDQD

Selina
31-05-2010, 10:03 PM
2.Haftanın Konuğu : IDDQD

oylamaya açmış olduğumuz

anket sonucunda ikinci hafta sorular soracağımız üye:IDDQD

olmuştur...

Hadi gelsin sorular...

Minnie
31-05-2010, 10:48 PM
bir insanı hayatta en çok ne mutlu eder?

goffee
01-06-2010, 06:55 PM
yapmak istemeyerek yaptıgın birşeyi sonradan sevdiğin oldumu?

IDDQD
01-06-2010, 09:59 PM
bir insanı hayatta en çok ne mutlu eder?
Diğer insanları bilemem. Ancak kendim için uzun vadede bu sorunun cevabından emin değilim. Ama şu anda içinde bulunduğum durumu da göz önünde bulundurursam, beni mutlu edecek şeyin iyileşmek ve bir an önce güzel bir iş bulmak olduğunu söyleyebilirim.

ikinci soruya geçmeden önce biraz düşüneyim. :)

Bu arada haftanın yıldızı siyahın_matemi değil miydi?

IDDQD
02-06-2010, 06:30 PM
yapmak istemeyerek yaptıgın birşeyi sonradan sevdiğin oldumu?
Çok düşündüm ve sonunda yok demeye karar verdim. Çünkü bunun aksi söz konusu olduğunda pek çok örnek vardı. Fakat bugün bir tane aklıma geldi. Araba kullanmak. Öyle çok çok sevdiğim, her fırsatı değerlendirdiğim bir şey olmasa da. Eskiden "araba kullanmak" deyince türlü türlü bahaneler uydururdum. Şimdi kullanmak istiyorum ve eskisi kadar heyecan yapmıyor, kaygılanmıyorum. İlaç tedavisinin bana tek faydası bu oldu. Diğer herşey için mastercard

En çok neyi yapmaktan hoşlanırsın?

Bunu da düşündüm ama bulamadım. Eskiden olsa bilgisayar derdim ancak ondan da hoşlanmıyorum artık. Uyumak diyebilirim ama eskisi kadar çok yatakta kalamıyorum çünkü bu kez migrenim devreye giriyor. Sörf yapmayı severdim, zevkle yapardım. Ama artık onu da bıraktım, çünkü eskisi gibi yapamıyorum. Bu yüzden denizin ortasında sinir krizi geçiriyorum. Galiba yapmayı sevdiğim birşey kalmadı. Ama konuşmayı sevmek isterdim. Biraz tuhaf bir yanıt oldu, yani olağan üstü yetenek gerektiren bir şey de değil, her insanın yapabildiği ve bunun için sevmeye ihtiyacı olmadığı bir şey. Ancak ben konuşmaktan da zevk almıyorum.

Minnie
02-06-2010, 07:28 PM
sana şu anda bir fırst sunulsa ve biriyle hayatını değiştirebiliyor olsan kiminkiyle değiştirirdin?

IDDQD
03-06-2010, 05:28 PM
sana şu anda bir fırst sunulsa ve biriyle hayatını değiştirebiliyor olsan kiminkiyle değiştirirdin?

Bu beyin, bu akıl, düşünceler yani hastalıklı ruh halim de benimle geleceğinden, başkasının düzenini boşuboşuna bozmaya hiç gerek yok.

Selina
03-06-2010, 06:28 PM
bende birseyler sorayim :)

nikinin anlami nedir?

ve avatredki sert erkek , neden sectin?

IDDQD
04-06-2010, 10:17 AM
Günaydın. Düne kadar çok meşgul olduğum için ilgilenemedim. Artık yeni iş gelmezse serbestim. Gelsin sorular. :)

IDDQD, ilk bilgisayar aldığımda çok beğenilen, Doom 2 (ve Doom) adlı eski bir oyunun ölümsüzlük ve yenizlmezlik hilesi. Avatarımdaki de bu hileyi yazınca, kumanda ettiğim adamın aldığı yüz ifadesi:

http://thesillyaddiction.com/wp-content/uploads/2009/06/doom4.png

http://www.clicko.nl/wp-content/uploads/2008/12/doom-12312ijo.jpg

Oyunlarından zevk alan birisi değilimdir. Kaybetmeyi sevmem. Ama hile yapabildiğim oyunları sıkılana kadar oynarım. Keşke hayat için de aynı şeyi yapabilseydim.

Selina
04-06-2010, 11:47 AM
1- bu veya başka bir psikoloji sitesine uye olmak ,

hayatında ne gibi degişikliklere yol açtı bu tur siteleri başkalarına oneriyormusun ?

2- Hangi takimin taraftarisin ?

3- Sitemizde kendine yakin vaya uzak buldugun uyelerimiz varmi, varsa nedenleri ?

4- Doslarini secerken hangi kriterlere dikkat edersin ß

Minnie
04-06-2010, 05:08 PM
mesela dedim. hayal gücünü kullanabilirdin :)

IDDQD
05-06-2010, 12:24 PM
bu veya başka bir psikoloji sitesine uye olmak ,

hayatında ne gibi degişikliklere yol açtı bu tur siteleri başkalarına oneriyormusun ?

Hangi takimin taraftarisin ?

Sitemizde kendine yakin vaya uzak buldugun uyelerimiz varmi, varsa nedenleri ?

Dostlarini secerken hangi kriterlere dikkat edersin ?

Bir burada bir de sosyal-gobi.net (**) üyeliğim var. SG.net'e ilk dünyada tek olmadığımı öğrendiğim zaman keşfetmiştim. Benim gibi insanların çok olması beni bir nebze rahatlatmıştı. Çünkü bir filmsetinde olduğumu düşünüyordum. O zaman truman show diye bir şey yoktu. Yani her zaman beni bulan aksiliklerin, kötü davranan insanların bir rastlantı olamayacağını düşünüyordum. SG.net'e üye olduktan sonra da bir süre bu kuruntum devam etti. Yani bu kimselerin, benim gibi oladuklarını kanıtlamaya çalışan bir takım oyuncular olduğunu düşünmeye devam ettim. Ama zaten boşvermiştim. O forumu keşfetmeden önce zaten sosyal gobi'yi anlatan, hatta doğrudan beni tarif eden fobi.org.uk baştan aşağıya okumuşrum. Bağlantılar kısmında o forumu gördüm ve hemen üye oldum. Tabi SG teşhisini psikatristim koymasaydı ben hâlâ türümün tek örneği sanmayaya devam edecektim. :) Neyse cevabımı vereyim artık. SG.net'in başta bir takım katkıları oldu, fakat bu iyileştirme veya en azından farkındalık getirmeden ziyade başkalarının da olduğunu bilmenin verdiği rahatlıktı. Getirisinden çok götürüsü oldu çünkü, orada da benim gibi yaşadıkları kötü olaylardan hayıflaan insanlar mevcuttu. Artık pek fazla girmiyorum sıkıcı bir yer. Seviye de yerlerde geziyor. Kimseye önermem.

E-psikoloji.net'i aslında psikoloji portalı sayesinde öğrendim. Bir ara psikoloji portalı çalışmıyordu. Yenileme bahanesiyle dükkanı kapatmışlardı. Ben de burayı buldum. İlk geldiğimde capcanlı bir forumdu ama benden önce daha iyi bir yer olmalı ki eski üyeleri sürekli, forumun evvelce ne kadar aktif olduğunu şimdi ne hale geldiğini yazıyorlardı. Ama beni asıl ilgilendiren, psikolojik sorunlarımdı. Burasının bana faydası çok oldu. Teşekkür etmeyi öğrendim. :) Daha yazacaktım ama cevaptan çok kompoziyon gibi oldu...
Kısaca e-psikoloji her eve lazım. :p
Takım tutmam, takımlar oynanan oyunları (futbol,basketbol,hentbol..vs) oynamayı da izlemeyi de sevmem. Hiç takip etmem.
Kendime yakın bulduklarım var. Sebepleri genelde yazılarını beğendiğimden ötürü iyi birer insan olduklarını düşünmem ve karakter özellikle konusundaki tahminlerim. Sevilmemek için özel çaba gösteren bir kaç üye dışında kimse yok sanırım. Ha var tamam şimdi aklıma geldi. Sevmediklerim, genellikle forumun bir psikoloji forumu olduğunu unutup, dini veya siyasi yazılarıyla forumu işgal eden, konuyu çöplüğe dönüştüren kimseler.
Arkadaş seçerken pek dikkat etmem. Ama arkadaşlarımın genellikle karakter bakımından olmasa da huy,davranış ve terbiye bakımından bana yakın olduğunu gözlemliyorum. Demek ki bunlara dikkat ediyormuşum. Ama dostlar farklı. Dostlarımı, arkadaşlarım arasından eleyerek seçerim. Elediklerim de artık arkadaşım değillerdir. Bir de futbol ve abazan muhabetlerinden kaçınırım. Bu yüzden futbol delisi arkaşadım yoktur pek.

** sevmdiğim bir kelime olduğu için kasten yanlış yazdım.

IDDQD
05-06-2010, 12:27 PM
mesela dedim. hayal gücünü kullanabilirdin :)

Biliyorum, ama ben hayatımdan memnunum aslında. Sadece zihnimde yaşamaktan memnun değilim. Tamam düşünmek, hayal kurmak güzel ama ben çoook ama çok abartıyorum. Bu yüzden hayal ettiklerimi dahi yapamıyorum.

Başka soru alayım :)

goffee
05-06-2010, 03:37 PM
Forumda en çok ne yapmayı seviyorsun?

IDDQD
05-06-2010, 11:38 PM
Forumda en çok ne yapmayı seviyorsun? Bilmiyorum. Eskiden sosyal gobi ve depresyon ile ilgili yazılmış yazıları okurdum. Bu aralar sadece girip son mesajları okuyorum ve fikrim varsa yazıyorum.

Selina
07-06-2010, 11:01 AM
son soru sormak isteyenler, buyursun ;)

Selina
07-06-2010, 07:03 PM
soular bitmistir .

IDDQD ya cok tesekkür ederiz katildigi icin